Έρχονται οι άνδρες σε πουέντ

Οι ανατρεπτικοί Trocks...χορεύουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Έρχονται οι άνδρες σε πουέντ

Στο κλασσικό μπαλέτο μέσα από μια διαφορετική οπτική, έρχονται να μας ταξιδέψουν οι Trocks, με τρεις παραστάσεις στις 10 και 11 Μαίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στις 14 Μαίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η πολυσυζητημένη ομάδα Les Ballets Trockadero de Monte Carlo, έχει πραγματοποιήσει πολλές περιοδείες σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει αποσπάσει εντυπωσιακές κριτικές για το πρωτότυπο και ανατρεπτικό πρόγραμμά της. Η ομάδα αποτελείται αποκλειστικά από άνδρες, στην πλειοψηφία τους κλασσικοί σολίστες χορευτές, οι ��ποίοι χρησιμοποιούν ως μέσο το ανδρικό σώμα που υποδύεται στη σκηνή το θηλυκό του alter ego.

Οι Trocks με ευρηματικότητα και κομψό χιούμορ ερμηνεύουν και τους γυναικείους ρόλους από γνωστά μπαλέτα, όπως για παράδειγμα η «Λίμνη των κύκνων», η «Ωραία Κοιμωμένη», ο «Δον Κιχώτης» και άλλα. Η ομάδα ιδρύθηκε το 1974, ενώ μέχρι σήμερα της παραστάσεις της έχουν παρακολουθήσει πάνω από 30.000.000 θεατές, σε περισσότερες από 600 πόλεις παγκοσμίως. Με τους Trocks έχουν συνεργαστεί θρύλοι του κλασσικού μπαλέτου, ανάμεσά τους η Μάγια Πλισέτσκαγια και ο Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα απο την παράσταση που έδωσαν οι Trocks, το 2008 στην Αθήνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top