Κάντε κλικ και δείτε την νέα ενότητα του tospirto.net

Αναμένεται να κερδίσει τις …εντυπώσεις!

Κάντε κλικ και δείτε την νέα ενότητα του tospirto.net
Ο Λάκης Λαζόπουλος και οι συνεργάτες του σας καλωσορίζουν στην καινούρια ενότητα του www.tospirto.net, «Μουσική»!

Αφού ο αγαπημένος μας ηθοποιός και παρουσιαστής έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο, τώρα ετοιμάζει κάτι νέο που αναμένεται να κερδίσει τις καρδιές όλων!

Μια νέα ενότητα στο site www.tospirto.net, που θα σας ενημερώνει για ότι έχει σχέση με την μουσική. Τι θα ακούσετε, από ποιους, πού, γιατί… Συναυλίες, δίσκοι, συνεντεύξεις, ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες, νέα πρόσωπα… Η δισκογραφία μπορεί να μη διάγει και την καλύτερη εποχή της, το τραγούδι όμως εξακολουθεί να είναι στο DNA μας. Άλλωστε, οι σημαντικές στιγμές της ζωής μας έχουν πάντα μια μουσική ανάμνηση. Ένα τραγούδι, μια μελωδία, ένα ρεφρέν… Εκεί δίπλα σε μια εκδρομή, μια αγάπη, ένα χωρισμό, ένα κλάμα κι ένα γέλιο. Αλλά μουσική δεν είναι μόνο το τραγούδι και δεν είναι μόνο ελληνικό. Γι’ αυτό η Μουσική στο www.tospirto.net «ακούει» και όπερα, και συμφωνική, και ροκ, και τζαζ, και pop, και… και…

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Tospirto.net μαζί με τη Μουσική, ενεργοποίησε και μια ακόμα κατηγορία, τις ΓΝΩΜΕΣ. Καλλιτέχνες, από όλο το φάσμα των τεχνών, και συνεργάτες του site βάζουν «το χέρι τους στη φωτιά» και γράφουν γι’ αυτά που τους απασχολούν. Πρώτος φιλοξενούμενος θα είναι ο αρθρογράφος Βασίλης Μαυρογεωργίου.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top