Πρεμιέρα για την παράσταση «Λωξάνδρα»

Έδωσαν το παρών πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου

Πρεμιέρα για την παράσταση «Λωξάνδρα»

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν όσοι παρακολούθησαν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Λωξάνδρα», στο «Θέατρον» στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικό Κόσμος" στην Αθήνα.


Η παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, που σημείωσε τεράστια επιτυχία στην Θεσσαλονίκη, τώρα ήρθε στην Αθήνα και ως τις 15 Μαϊου οι κάτοικοι της πρωτεύουσας θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν.


Η πρωταγωνίστρια της παράστασης Φωτεινή Μπαξεβάνη, η οποία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα είπε στην κάμερα του star μεταξύ άλλων: «ταυτίζονται πάρα πολύ με την Λωξάνδρα γιατί είναι σε κάθε ελληνικό σπίτι». Ο σκηνοθέτης της παράστασης Σωτήρης Χατζάκης είπε ότι «κάθε γυναίκα έχει την Λωξάνδρα μέσα της. Την αγάπη για τον άνδρα, για το παιδί, την μητρότητα. Η Λωξάνδρα περνάει διάφορα μυητικά στάδια, όπως κάθε γυναίκα».


Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρόν π��λλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου, όπως ο Κώστας Βουτσάς που δήλωσε ότι, «είναι μια ωραία παράσταση, η οποία μυρίζει Ελλάδα» και ο Σταμάτης Κραουνάκης που είπε: «να σηκωθούν από τα σπίτια τους και να έρθουν να δουν την παράσταση».


Το έργο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Μαρίας Ιορδανίδου και εξιστορεί τη ζωή της δυναμικής και καλόκαρδης Λωξάνδρας που ηγείται μιας μεγάλης οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top