Ο Roger Waters με το «The Wall Live», στην Αθήνα

Στις 8 Ιουλίου στο Ο.Α.Κ.Α

Ο Roger Waters με το «The Wall Live», στην Αθήνα
Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «The Wall Live», ο Roger Waters την Παρασκευή 8 Ιουλίου θα βρεθεί στην Αθήνα, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α.

Η περιοδεία που γιορτάζει τα 30 χρόνια από τη δημιουργία του πολύ-πλατινένιου άλμπουμ των Pink Floyd, ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο από το Τορόντο του Καναδά, έκανε σταθμούς σε μια σειρά από μεγάλες πόλεις της Βορείου Αμερικής και τώρα βρίσκεται στην Ευρώπη!

Κεντρικό στοιχείο του show θα είναι ένας πραγματικός τοίχος– με 74 περίπου μέτρα πλάτος και περίπου 11 μέτρα ύψος – που θα κατασκευαστεί κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του show, για να γκρεμιστεί λίγο πριν το τέλος του! Στο show συμμετέχουν και ειδικά σχεδιασμένες από τον Gerald Scarfe κούκλες, που «εκφράζονται λεκτικά περισσότερο απ΄ ό,τι στην προηγούμενη εκδοχή του «Wall», σύμφωνα με τον Waters, ενώ συμπληρώνεται από εκτεταμένα σε διάρκεια projections (προβολές) και άλλα ειδικά εφέ.

«Μπορούμε πλέον να προβάλουμε πολύ φωτεινές εικόνες σε όλο το πλάτος της αρένας, κάτι που δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν», σημειώνει ο Waters.

Η ομάδα του Roger Waters και η παραγωγή της Big Star Touring με ανακοίνωσή τους αναφέρουν: Oφείλουμε να προειδοποιήσουμε το κοινό ότι όποιος φέρει μαζί του κάμερα ή κινητό, δεν θα μπορεί να εισέλθει στο χώρο, ακόμη κι αν έχει αγοράσει ήδη εισιτήριο.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top