Ζεϊμπέκικα και ροκ από την Τάνια Τσανακλίδου

«Μελωδικό ραντεβού» στις 11/07 στη Μ. Λαζαριστών

Ζεϊμπέκικα και ροκ από την Τάνια Τσανακλίδου

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου η Τάνια Τσανακλίδου με την παρέα της δίνουν «μελωδικό ραντεβού» με το κοινό, στις 21:30 το βράδυ, στην Μονή Λαζαριστών. Η πάντα ��φευρετική στις παραστάσεις της Τάνια, αυτή την φορά έχει συνδυάσει ένα πρόγραμμα με μπαλάντες, ζεϊμπέκικα και ροκ συνθέσεις, έχοντας σκοπό και πάλι να ερεθίσει μνήμες και να αγγίξει ψυχές.

Παρουσιάζοντας την παράσταση η τραγουδίστρια αναφέρει: «Την άνοιξη, βγήκαμε στον δρόμο και μας άρεσε. Είδαμε σε πρόσωπα σκυθρωπά να σκάει ένα χαμόγελο. Έτσι πήραμε κουράγιο και λέμε το καλοκαίρι να ταξιδέψουμε όπου μας πάει ο δρόμος , γιατί ο δρόμος ξέρει...Και ξέρουμε κι εμείς πως όποιος μένει ακίνητος σε αυτό το δύσκολο καιρό είναι σαν να παρατάει τα όπλα. Εμείς έχουμε όπλο το τραγούδι και δεν το βάζουμε κάτω.

Επιθυμία μας είναι να περιορίζονται στο ελάχιστο αμοιβές και έξοδα να καταφέρουμε να έχουμε το ελάχιστο δυνατό εισιτήριο. Η παράσταση αυτή έχει τη λογική του δρόμου , τη χαρά του απρόσμενου , την ευλογία του μοιράζομαι και μια ωραία ηρωική τρέλα».

Μαζί με την Τάνια Τσανακλίδου θα ανέβουν στη σκηνή ο Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), ο Αλέξανδρος Κτιστάκης (ντραμς, κρουστά), ο Σωτήρης Λεμονίδης (πιάνο, ακορντεόν), η Ίρις Λουκά (βιολί), ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (κιθάρα), ο Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν), και η Σοφία Παπουλάκου (τραγούδι).

Δείτε την Τάνια Τσανακλίδου και την παρέα της στο δρόμο να τραγουδούν και να χορεύουν, ξεσηκώνοντας τον κόσμο:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top