Με Prodigy oλοκληρώθηκε το Rockwave Festival

Πάνω από 25 καλλιτέχνες εμφανίστηκαν στην σκηνή

Με Prodigy oλοκληρώθηκε το Rockwave Festival

Με πολύ ροκ, βίντατζ και πανκ μουσική ολοκληρώθηκε αργά το β��άδυ της Κυριακής το φετινό Rockwave Festival που φιλοξενήθηκε στο Terra Vibe Park της Μαλακάσας από την Παρασκευή. Συνολικά 25 καλλιτέχνες της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής φιλοξενήθηκαν στις δύο σκηνές του Terra Vibe, την κεντρική Terra Stage και τη μικρότερη Vibe Stage.

Την πρώτη ημέρα εμφανίστηκαν οι Editors, πρωταγωνιστές της βρετανικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής, οι εκκεντρικοί Cake με σήμα κατατεθέν το φάνκι, ροκ εν ρολ αλλά και ποπ ρυθμό τους, οι θρυλικοί Stranglers, το γαλλικό συγκρότημα The Ispector Cluzo, αλλά και οι Sivert Hoyem, Sivert Hoyem των Madrugada, Παύλος Παυλίδης με τους B Movies καθώς και ο Vassilikos.

Το Σάββατο η γιορτή συνεχίστηκε στην κύρια σκηνή του Terra Vibe Park με τους Γιάννη Αγγελάκα, Ψαραντώνη, Λύκους, Ντίνο Σαδίκη, Γιώργη Ξυλούρη (Ψαρογιώργη), Lost Bodies, Vlastur, Λόζιος & Ανακατωσιά (Χάλκινα Μακεδονίας) και το Πολυφωνικό Σχήμα «Διώνη». Όσο για την Κυριακή; Το Rockwave Festival κατέβασε αυλαία με τους ανατρεπτικούς Prodigy αλλά και τους Gogol Bordello, Kyuss Lives, Monster Magnet Marky Ramone’s Blitzkrieg μαζί με τον Michale Graves. Την ίδια ώρα, στην σκηνή του Vibe Stage το πάρτι συνεχίζονταν ως το πρωί με τους Flogging Molly, Therapy, Viza και τους Dept.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top