«Ο Λένον θα ψήφιζε το Ρόναλντ Ρίγκαν»

Aποκάλυψη-Σοκ για τον τραγουδιστή των Beatles!

«Ο Λένον θα ψήφιζε το Ρόναλντ Ρίγκαν»

Oάνθρωπος που δούλευε για τον Τζον Λένον λίγο πριν από τη δολοφονία του το 1980, ο Φρεντ Σίμαν αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής δεν ήταν ο αριστερός αγωνιστής που νόμιζαν οι φαν του «Κοιτούσε πίσω τον εαυτό του και ένιωθε ενοχλημένος από την τότε αφέλειά του» είπε ο Φρεντ.

Σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε με θέμα τη ζωή του τραγουδιστή ο Φρεντ αποκάλυψε κάτι που σίγουρα θα σόκαρε πολλούς. Όπως είπε, ο τραγουδιστής ήταν οπαδός του συντηρητικού Ρόναλντ Ριγκαν, ο οποίος έγινε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών το 1981!

Ο Λένον, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του βοηθού του είχε γνωρίσει το Ρίγκαν σε μια αθλητική εκδήλωση τη δεκαετία του 70 «Ο Ρίγκαν ήταν αυτός που είχε δώσει εντολή να επέμβει η Εθνοφρουρά εναντίον των νεαρών διαδηλωτών στις φιλειρηνικές διαμαρτυρίες στο Μπέρκλεϋ αλλά μάλλον ο Λένον το είχε ξεχάσει» είπε ειρωνικά ο πρώην βοηθός του.

Ο βοηθός του είπε πως ο Λένον πολλές φορές είχε καβγαδίσει με ένα θείο του κομμουνιστή καθώς ο τραγουδιστής ήταν φως φανάρι πως είχε απομακρυνθεί από τα παλιά προοδευτικά του πιστεύω!

Να σας θυμίσουμε πως το 2002 ο Σίμαν υποχρεώθηκε να απολογηθεί στο δικαστήριο καθώς η χήρα του Λένον, η Γιόκο τον κατηγόρησε πως είχε κλέψει πολλές φωτογραφίες και επιστολές του συζύγου της.

Πηγή: Τα Νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top