Απέλασαν από την Myanmar την διάσημη ηθοποιό Michelle Yeoh

Αιτία ο ρόλος της στην ταινία “The Lady”

Απέλασαν από την Myanmar την διάσημη ηθοποιό Michelle Yeoh

Σε περιπέτειες έχει μπει η ηθοποιός Michelle Yeoh, καθώς οι αρχές της Myanmar, την απέλασαν επειδή πρόκειται να υποδυθεί την Aung San Suu Kyi, ηγέτιδα της αντιπολίτευσης, στην ταινία “The Lady”, που θα προβληθεί σε μερικούς μήνες. Η Yeoh τέθηκε σε κράτηση κατά την άφιξη της στο διεθνές αεροδρόμιο της Yangon, στις 22 Ιουνίου και απελάθηκε με την επόμενη πτήση.

Όπως ανέφερε αξιωματούχος στο Reuters, η ηθοποιός απελάθηκε την ίδια ημέρα γιατί το όνομά της βρίσκεται στη μαύρη λίστα. Ο λόγος που ακολουθήθηκε η συγκεκριμένη διαδικασία είναι ότι η Michelle Yeoh δεν είχε άδεια να μιλήσει σε δημοσιογράφους. Η ηθοποιός κατάγεται από την Μαλαισία και έγινε γνωστή από το ρόλο της κατασκόπου Wai Lin, στην ταινία James Bond του 1997, «Το αύριο ποτέ δεν πεθαίνει», με τον Pierce Brosnan. Είχε επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Τίγρης και δράκος».

Η 48χρονη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του φιλμ “The Lady”, όπως αποκαλούν την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης στη Myanmar, είχε ταξιδέψει σε Ταϊλανδη, Βρετανία και Γαλλία. Η Aung San Suu Kyi, η οποία είναι βραβευμένη με Νόμπελ και υπέρμαχος της δημοκρατίας, τον περασμένο Δεκέμβριο, τρεις εβδομάδες μετά την λήξη της επταετούς κατ’οίκον κράτησής της, συναντήθηκε με την διάσημη ηθοποιό για να συζητήσουν για την ταινία.

Το φιλμ καταγράφει την ιστορία αγάπης ανάμεσα στην Aung San Suu Kyi και τον εκλιπόντα σήμερα βρετανό σύζυγό Michele Aris, που πέθανε από καρκίνο το 1999. Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο.

Δείτε το video που καταγράφει πληροφορίες από τη ζωή και το ξεκίνημα της καριέρας της Michelle Yeoh στο πλευρό του θρυλικού πράκτορα James Bond:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top