Θεατρικά δρώμενα στις ράγες

Πρώτο διαγωνιστικό φεστιβάλ

Θεατρικά δρώμενα στις ράγες

Νέοι άνθρωποι, ομάδες και καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού στις “Ράγες”. Συναντιούνται για ένα φεστιβάλ που θα δώσει ζωή στην πόλη και θα ομορφύνει τα βράδια μας.


Επτά θεατρικές ομάδες γεμάτες κέφι για δημιουργία βάζουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν το Αθηναϊκό κοινό με δουλειές που αγαπήθηκαν αυτή τη σεζόν..


Για ένα μήνα περίπου από τις 8 Ιουλίου ως και τις 2 Αυγούστου νέα παιδιά ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους επί σκηνής περιμένοντας την επιβράβευση όχι μόνο από το δικό σας χειροκρότημα αλλά και από τον πολυχώρο που θα αναδείξει την καλύτερη παράσταση δίνοντας την ευκαιρία στο νικητή να παρουσιάσει το έργο του για δέκα ολόκληρες ημέρες εντελώς δωρεάν.


Για πρώτη φορά ένα φεστιβάλ θεατρικό έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα στον πολυχώρο Ράγες που φυσικά διαθέτει όλα τα τεχνικά μέσα για την άρτια παρουσίαση των παραστάσεων αλλά και τη θετική ενέργεια των ανθρώπων που “γέννησαν” την ιδέα, Βαγγέλη Βαφείδη και Δημήτρη Τασόπουλου.


Το φεστιβάλ αυτό υπήρξε ένα κίνητρο για πολλές ομάδες που πρότειναν τις δουλειές τους και οι παραστάσεις που επιλέγησαν ήταν οι καλύτερες. Έτσι ο θεατής θα μπορέσει να παρακολουθήσει από κείμενα ποιητικού και αρχαίου λόγου έως και νεανικές- δροσιστικές κωμωδίες. Επτά ομάδες, επτά έργα σε 14 ημέρες παραστάσεων στο κέντρο της Αθήνας θα σας παρακινήσουν μέσα στο καλοκαίρι για να απολαύσετε νέες θεατρικές ιδέες με πολυτάλαντους συντελεστές.


Γιατί φέτος ο θεατής ΑΞΙΖΕΙ να δει θέατρο στο κέντρο της Αθήνας.......


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

07/07 Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΝΟΣ (ΟΜΑΔΑ Ν εις την ν)
08/07 « « «

11/07 ΟΝΤΙΣΙΟΝ
12/07 « «

15/07 ΘΕΟΣ ….ΦΥΛΑΞΟΥ (DRAMAHOLICS)
16/07 « « «

18/07 ΠΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ��ΕΙΡΕΣ (NOIRSMOKE)
19/07 « « «

22/07 ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ
(ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ) (ΝΤΟΥΜΠΙ ORNOT ΝΤΟΥΜΠΙ)
23/07 « « «

29/07 ΑΙΑΣ (ΣΙΚΥΩΝΙΑ ΣΚΗΝΗ)
30/07 « « «

01/08 ΤΡΕΙΣ -ΤΡΕΙΣ ΕΝΝΙΑ
02/08 « « «

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top