Η Rockarolla παρουσιάζει την Sophie Ellis-Bextor!

Με νέο άλμπουμ που θα κάνει… «σκηνή»

Η Rockarolla παρουσιάζει την Sophie Ellis-Bextor!
Η Sophie Ellis-Bextor όχι μόνο επιστρέφει, αλλά είναι έτοιμη να κάνει… «σκηνή»! Η Rockarolla –τμήμα της Spicy-, παρουσιάζει το νέο άλμπουμ της «porcelain doll» της pop μουσικής, με τίτλο «Make a Scene».

Tέσσερα ακριβώς χρόνια μετά το “Trip the light fantastic”, η Η Sophie Ellis-Bextor, πιο δυναμική και fabulous, από ποτέ, κάνει ένα δυναμικό comeback. Mε το «Make a Scene», επιβάλλει το δικό της απογειωτικό vibe, που πάντα συναρπάζει και ξεσηκώνει, εμπλουτισμό με ένα μείγμα pop, Disco, Nu-Disco ήχου αλλά και 1980s Electronica.

Το “Make a scene”, θα γίνει το μουσικό αξεσουάρ του καλοκαιριού! Το πρώτο single του άλμπουμ “Starlight” έχει ήδη ξεχωρίσει στο εξωτερικό και είναι το απόλυτο chilled dance anthem που σου κολλάει στο μυαλό με το απαλό, αλλά και ταυτόχρονα δυναμικό beat του. Είναι “it’s so natural, unbreakable” (όπως λέει και ένας στίχος του) τραγούδιού, που μπορεί να σε παρασύρει “under the starlight”.

Η Sophie Ellis-Bextor, στο καθαροαιμο pop dance άλμπουμ της “Make a scene”, έχει συνεργαστεί στη δημιουργία των τραγούδιών μαζί με παραγωγούς που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις όπως οι Freemasons, Calvin Harris, Armin Van Buuren, Cathy Dennis, Metronomy, Junior Caldera και Richard X.

*Να σημειώσουμε, ότι η Sophie Ellis-Bextor είναι μία από τις πιο επιτυχημένες Βρ��τανίδες τραγουδίστριες της τελευταίας δεκαετίας, με εννιά Top 10 singles σε μόλις τρία άλμπουμ και εξαιρετικές dance επιτυχίες όπως τα: Take me home, Murder on the dancefloor, Get over you, Mixed up world, Me and my imagination, Catch you και άλλα που αποτέλεσαν floorfiller anthems, στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Κάντε κλικ στο video και ακούστε το «Starlight”…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top