Ο George Clooney ανοίγει την αυλαία του Φεστιβάλ Βενετίας

Υπογράφει την ταινία “The Ides Of March”

Ο George Clooney ανοίγει την αυλαία του Φεστιβάλ Βενετίας

Ο διάσημος ηθοποιός George Clooney, ανοίγει την αυλαία του φετινού Φεστιβάλ Βενετίας με μία δραματική ταινία που έχει γράψει και σκηνοθετεί ο ίδιος.

Πρόκειται για το φιλμ “The Ides Of March”, στο οποίο ο Clooney κρατά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το σενάριο βασίζεται στο θεατρικό έργο “Farragut North”. Κεντρικό πρόσωπο της ταινίας είναι ένας γραμματέας, οποίος θα κάνει τα πάντα με σκοπό να εκλεγεί ο υποψήφιος που υποστηρίζει. Αυτ�� είναι η τέταρτη κατά σειρά σκηνοθετική δουλειά του star του Hollywood, μετά τις “Confessions of a Dangerous Mind”, “Good Night and Good Luck” και“Leatherheads”.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν στην Βενετία συγκαταλέγονται τα φιλμ “A Dangerous Method” του David Cronenberg και “Carnage” του Roman Polanski. Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής για το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ θα είναι φέτος ο Darren Aronofsky. Επίσης στη διάρκεια της διοργάνωσης θα τιμηθεί με βραβείο Jaeger-Le Coultre Glory to the Filmmaker, ο Al Pacino.

Το Φεστιβάλ Βενετίας θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ η τελετή απονομής των βραβείων έχει προγραμματιστεί στις 4 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τον George Clooney στα γυρίσματα της ταινίας “The Ides Of March”.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top