Έφυγε από τη ζωή ο Clarence Clemons

«Έπαψε» το θρυλικό σαξόφωνο του B. Springsteen

Έφυγε από τη ζωή ο Clarence Clemons

Μία θρυλική φυσιογνωμία από το χώρο της μουσικής ο σαξοφωνίστας Clarence Clemons, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, μετά από επιπλοκές εγκεφαλικού επεισοδίου που είχε υποστεί πριν από μία εβδομάδα.

Ο Big Man ήταν η ψυχή της μπάντας του Bruce Springsteen, της E Street Band. Ένας εξαιρετικός μο��σικός, που με το ιδιαίτερο παίξιμό του έβαλε το προσωπικό του στυλ σε διάσημα κομμάτια όπως το “Born to run” και το “Thunder road”. Μάλιστα πρόσφατα είχε μια απροσδόκητη συνεργασία στον καινούργιο δίσκο της Lady Gaga.

«Την ιστορία που λεω μέσα από τη δουλειά μου σε όλη μου την ζωή, δεν θα μπορούσα να την πω το ίδιο καλά χωρίς τον Clemons», έγραψε για τον πιστό του συνεργάτη ο Springsteen στην αυτοβιογραφία του “Big Man:Real Life and the Tales”. Εξάλλου δυο τους ήταν συνοδοιπόροι για περισσότερα από 40 χρόνια.

Ο Clarence Clemons ήταν το πιο αναγνωρίσιμο από όλα τα μέλη της E Street Band με ρόλο, προσωπικότητα και εκτόπισμα πάνω στη σκηνή (πρώην παίκτης του αμερικανικού Football). Ήταν και ο μόνος από συγκρότημα που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του “Born to run”, μαζί με τον Bruce Springsteen.

Δείτε το ρεπορτάζ του euronews για τον θάνατο Clarence Clemons:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top