Αρχισαν οι πρόβες για τον ”Ριχάρδο Γ´”

Στην Επιδαυρο 29-30 Ιουλίου ο Κεβιν Σπέϊσι

Αρχισαν οι πρόβες για τον ”Ριχάρδο Γ´”

Άρχισαν στο Λονδίνο, στο Old Vic, οι πρόβες για την παράσταση «Ριχάρδος Γ’» του Σαίξπιρ. Πρωταγωνιστής είναι ο Κέβιν Σπέϊσι, ενώ η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουνίου και το διήμερο 29 – 30 Ιουλίου θα «ανέβει» στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Είναι η δεύτερη φορά που ο αμερικανός ηθοποιός συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες. Η πρώτη τους συνεργασία ήταν στο “American Beauty”, ταινία που χάρισε και στους δύο βραβείο Οσκαρ. Το έργο εντάσσεται στο The Bridge Project, το οποίο ξεκίνησε το 2009 ως μια τριετής καλλιτεχνική συνεργασία ανάμεσα στο Old Vic Theater του Λονδίνου, της αμερικανικής Brooklyn Academy of Music και της εταιρείας παραγωγής Neal Street Productions.

Είναι η δεύτερη παράσταση αυτής της συνεργασίας, που φιλοξενείται στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Η πρώτη ήταν 2009 με το έργο «Χειμωνιάτικο Παραμύθι», στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Ιθαν Χοκ.

Δείτε ένα αφιέρωμα στον διάσημο ηθοποιό Κέβιν Σπέϊσι, ο οποίος έρχεται στην Επίδαυρο να κερδίσει τις εντυπώσεις με τ��ν «Ριχάρδο Γ’»:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top