Ένας διάσημος έρωτας, με την υπογραφή του Μ. Σκορσέζε

Το «σινε...ρομάντζο» Τέϊλορ-Μπάρτον στην οθόνη

Ένας διάσημος έρωτας, με την υπογραφή του Μ. Σκορσέζε

Την ερωτική ιστορία της Ελίζαμπεθ Τέϊλορ με τον Ρίτσαρτ Μπάρτον, σκοπεύει να μεταφέρει στο κινηματογράφο, ο διάσημος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε. Δημοσιεύματα στο διεθνή τύπο τον εμφανίζουν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Paramount, προκειμένου να κάνει ταινία την θυελλώδη σχέση των δύο μεγάλων star του Hollywood.

Σε πρώτη φάση το στούντιο προσπαθεί να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του βιβλίου “Furious Love” των συγγραφέων Σαμ Κάσνερ και Νάνσι Σένμπεγκερ. Το βιβλίο αναφέρεται στην παθιασμένη αγάπη των δύο πρωταγωνιστών, που άρχισε να ξετυλίγεται στα γυρίσματα της ταινίας «Κλεοπάτρα» το 1963. Πριν κυκλοφορήσει η έκδοση, η Ελίζαμπεθ Τέϊλορ είχε επιτρέψει στους βιογράφους να διαβάσουν τις επιστολές που της έστελνε ο Ρίτσαρτ Μπάρτον.

Το ενδιαφέρον για αγορά των δικαιωμάτων του βιβλίου από τα κινηματογραφικά στούντιο εκδηλώθηκε μετά τον πρόσφατο θάνατο της Τέϊλορ, καθώς τόσο η Νάταλι Πόρτμαν, όσο και ο Ντέϊβιντ Σάϊντλερ (σεναριογράφος της ταινία «Ο λόγος του βασιλιά»), εξέφρασαν την επιθυμία να διαπραγματευτούν με τους συγγραφείς. Πάντως ο Σκορσέζε φαίνεται να προπορεύεται και αυτό γιατί η χήρα του Μπάρτον, Σάλι Χέϊλι Μπάρτον, έδωσε το «πράσινο φώς» στον σκηνοθέτη να μελετήσει τα αρχεία που διαθέτει, ώστε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο υλικό για την ταινία.

Οι δυο star του σινεμά είχαν γράψει ιστορία με την ερωτική τους σχέση, που κυριολεκτικά ξεπέρασε ακόμη και το πιο ευφάνταστο κινηματογραφικό σενάριο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1964, όταν εκδόθηκαν τα διαζύγια των δύο ηθοποιών, καθώς βρισκόταν σε γάμο με άλλους συντρόφους. Χώρισαν δέκα χρόνια αργότερα, το 1974, για να ξαναπαντρευτούν μόλις ένα χρόνο μετά. Χρειάστηκαν άλλοι δώδεκα μήνες για να καταλήξει ο θυελλώδης έρωτάς τους...σε άλλον ένα θυελλώδη χωρισμό.

Αίσθηση έχει προκαλέσει πάντως μια δήλωση της Ελίζαμπεθ Τέϊλορ, λίγο πριν τον θάνατό της. Είχε πει σε συνέντευξή της, ότι εάν ζούσε ο Ρίτσαρτ Μπάρτον, θα ήταν αναπόφευκτο να είχαν παντρευτεί ξανά, καθώς η μοίρα έδειξε ότι τους ήθελε...μαζί.

Δείτε σκηνές απο την "Κλεοπάτρα", την ταινία που έγινε η αφετηρία για να ξεκι��ήσει ο θρυλική ερωτική σχέση της Ελίζαμπεθ Τέϊλορ Με τον Ρίτσαρτ Μπαρτον:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top