«Διαμάντια» της μουσικής στο Ejekt Festival

Ραντεβού με Α. Winehouse και Moby στις 22 Ιουνίου

«Διαμάντια» της μουσικής στο Ejekt Festival

Μεγάλα αστέρια της μουσικής θα παρελάσουν και φέτος από τη σκηνή του Ejekt Festival, που συνεχίζει για έβδομη χρονιά την επιτυχημένη πορεία του. Το ενδιαφέρον εστιάζεται ίσως λίγο περισσότερο σε δύο κορυφαίους καλλιτέχνες που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 22 Ιουνίου. Στην απόλυτη diva της σύγχρονης μουσικής, την Amy Winehouse και τον αγαπημένο του ελληνικού κοινού Moby.

Η εκρηκτική και πολυσυζητημένη βρετανίδα τραγουδίστρια είναι αδιαφιλονίκητα η κορυφαία ερμηνεύτρια που προέκυψε την τελευταία δεκαετία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις καλλιτέχνη, που έχει απασχολήσει τόσο πολύ το κοινό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με το ταλέντο της, αλλά και την πολυτάραχη ζωή της. Μάλιστα πολλοί την συγκρίνουν με κορυφαίες τραγουδίστριες, όπως για παράδειγμα την Μπίλι Χόλιντέϊ.

Ο Moby, ο αγαπημένος περφόρμερ του ελληνικού κοινού είναι το δεύτερο μεγάλο όνομα που συμπληρώνει το εντυπωσιακό line upτου φετινού Ejekt Festival και θα εμφανιστεί παράλληλα με την Amy. Την επόμενη μέρα, ο Moby θα δώσει μια δική του συναυλία στην Θεσσαλονίκη, στο θέατρο της γης. Εισιτήρια πωλούνται ήδη, προς 50 ευρώ, στο http://www.ticketarena.gr/. Την ημέρα του φεστιβάλ θα πωλούνται προς 55 ευρώ, μόνο από τα ταμεία του.

Δείτε την πάντα ξεχωριστή και ιδιαίτερη Amy Winehouse σε live concert στο Sao Paulo, στις 15 Ιανουαρίου, να τραγουδάει το Boulevard of broken dreams:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top