Άρχισαν τα γυρίσματα του «Rock of Ages»

Μεταμορφώθηκαν Baldwin και Brand

Άρχισαν τα γυρίσματα του «Rock of Ages»

Στους δρόμους τους Los Angeles άρχισαν τα γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του διάσημου μιούζικαλ «Rock of Ages», με πρωταγωνιστές τον Alec Baldwin και τον Russell Brand. Στο πλευρό τους θα εμφανιστούν διάσημοι αστέρες του Hollywood όπως οι Tom Cruise, Catherine Zeta Jones, Julianne Hough και Mary J. Blige. Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Adam Shankman, ενώ το «Rock of Ages» θα προβληθεί στις αίθουσες το καλο��αίρι του 2012.

Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται γύρω από μια κοπέλα από την επαρχία, που την δεκαετία του ’80 φθάνει στο Hollywood με όνειρο να εμφανιστεί στη μουσική σκηνή, όμως τα φώτα της δημοσιότητας την οδηγούν στο χείλος της καταστροφής. Ένας διάσημος star θα την προσεγγίσει, εκείνη θα τον απορρίψει με αποτέλεσμα να καταλήξει να κάνει στριπτίζ για να ζήσει. Ωστόσο, εκεί θα βρει την αληθινή αγάπη.

Ο σκηνοθέτης Adam Shankman πρόσφατα δημοσίευσε σε γνωστή ιστοσελίδα δικτύωσης και την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του φίλμ, αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα. Και αυτό γιατί Baldwin και Brand, εμφανίζονται κυριολεκτικά μεταμορφωμένοι. Σε στυλ hippy και οι δύο με μακριά μαλλιά και ακόμη πιο...μακριά από την εικόνα που τους είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ο Baldwin ειδικά φαίνεται να άφησε στη Νέα Υόρκη τα κοστούμια του και μπήκε στα γυρίσματα με διάθεση σκληρού rock.

Δείτε πως μεταμορφώθηκαν οι δύο ηθοποιοί:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top