Τρείς «κυρίες» στα...πρόθυρα κρίσης

Τι ετοιμάζουν Καρύδη, Ράντου, Σταυροπούλου

Τρείς «κυρίες» στα...πρόθυρα κρίσης

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ετοιμάζονται να βρεθούν η Σμαράγδα Καρύδη, η Ελένη Ράντου και η Βίκυ Σταυροπούλου, για το ανέβασμα της γνωστής κωμωδίας του Πέδρο Αλμοδοβάρ.

Οι συζητήσεις των τριών ηθοποιών οδηγούνται σε θετικό δρόμο, προκειμένου να συναντηθούν στη σκηνή τον προσεχή χειμώνα, για την παράσταση «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης», του διάσημου ισπανού δημιουργού. Τη θεατρική μεταφορά του έργου φαίνεται να αναλαμβάνει ο Θοδωρής Πετρόπουλος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η σκηνοθεσία θα έχει την υπογραφή του Γιάννη Κακλέα. Αυτή την περίοδο γίνονται συζητήσεις και για την διανομή των υπόλοιπων ρόλων στο έργο.

Για την ιστορία: Η σπαρταριστή κωμωδία προβλήθηκε για πρώτη στους κινηματογράφους το 1988 και κατά πολλούς σφράγισε την καριέρα του Πέδρο Αλμοδοβάρ. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία είχαν η Κάρμεν Μάουρα, ο Αντόνιο Μπαντέρας, η Τζουλιέτα Σεράνο και η Ρόζι ντε Πάλμα.

Δείτε το τρέϊλερ της τανίας "Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, που το 1988 απογείωσε την καριέρα του Πέδρο Αλμοδοβάρ:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top