Φεστιβάλ μαγειρικής: Γεύσεις από Μαρόκο, Κονγκό και Συρία

Σεφ και πρόσφυγες ενώνουν τις δυνάμεις τους

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα που ξεκινάει από σήμερα 18 Ιουνίου και το τελειώνει το Σάββατο, δεκατρία εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, συνδράμουν και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δοκιμάσουν γεύσεις από διάφορες χώρες.

Έλληνες σεφ και πρόσφυγες από το Μαρόκο, το Κονγκό και τη Συρία ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαγειρεύουν και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. 

Παραδοσιακά φαγητά και ποτά της κάθε χώρας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπέζι.
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top