Το STAR σας προτείνει - Παραστάσεις, συναυλίες και κινηματογραφικά έργα

Οδηγός ψυχαγωγίας

Ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και κινηματογραφικές πρεμιέρες περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star. 

«Η Παρείσφρηση»: Μια αληθινή ιστορία για την Κου Κλουξ Κλαν από τον Σπάικ Λι 

Αγωνιώδες, διασκεδαστικό και πολιτικά επίκαιρο είναι το αστυνομικό θρίλερ του Σπάικ Λι, "η Παρείσφρηση" που μόλις βγήκε στο σινεμά. Στην Αμερική του 70 και ενώ η μάχη για τα κοινωνικά δικαιώματα και τις φυλετικές διακρίσεις είναι στην κορύφωση της, Αφροαμερικανός ντετέκτιβ αναλαμβάνει μια αδιανόητη αποστολή: παρεισφρέει στην ρατσιστική οργάνωση της Κου Κλουξ Κλαν.

"Το Ατελιέ", του Λοράν Καντέ έκανε πρεμιέρα στο σινεμά

Και από την Αμερική... στη Νότια Γαλλία. Εκεί μια διάσημη συγγραφέας διδάσκει σε μια ομάδα νεαρών πως να γράφει μία ιστορία εγκλήματος. Στο κοινωνικό θρίλερ "ατελιέ"  του Λοράν Καντέ όλα ανατρέπονται,όταν ένας από τους μαθητές αποκαλύπτει τη βίαιη φύση του

 Συναυλία Αλληλεγγύης για τον Αντώνη Τουρκογιώργη 1 Οκτωβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου 

Στη μουσική σκηνή τώρα, δεκάδες αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους, γίνονται μια αγκαλιά για τον φίλο και συνάδελφο τους Αντώνη Τουρκογιώργη, τη φωνή των Socrates,  ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου θα δώσουν μια συναυλία αγάπης στο Κηποθέατρο Παπάγου. Αξίζει να τους στηρίξουμε. 

"Ριχάρδος Β’ – Το Ρέκβιεμ ενός Βασιλιά", στο Θέατρο Άλφα Ιδέα με τον Τάσο Νούσια

Στο θεατρικό σανίδι, ο Τάσος Νούσιας γίνεται ο Ριχάρδος ο Δεύτερος. Λίγο πριν τον θάνατο και ενώ έχει χάσει τα πάντα ο αλαζόνας σαιξπηρικός βασιλιάς, ένας απροσδόκητος επισκέπτης τον βοηθά να βρει την ψυχή του μέσα στη φυλακή. Το δράμα του ξετυλίγεται κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Alpha Ιδέα 
 
«Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» στο θέατρο Ακροπόλ 

Οι μικροί μας φίλοι δεν πρέπει να χάσουν την παράσταση "ένα παιδί μετράει τα άστρα"  που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Μενέλαου Λουντέμη και ανεβαίνει στο θέατρο Ακροπόλ. Ο αγώνας του ορφανού Μέλιου για επιβίωση ξετυλίγεται μέσα από εξαιρετικούς συντελεστές και εξαίσιες μουσικές και συγκινεί. 

 "Σοβαρά τώρα;" Μια αυτοσχεδιαστική παράσταση με πολύ γέλιο κάθε Πέμπτη στο FAUST 

Για το τέλος προτείνουμε κάτι διαφορετικό και πολύ ανατρεπτικό:  μια αυτοσχεδιαστική παράσταση που δεν έχει σκηνικά, ούτε κοστούμια, σενάριο και σκηνοθεσία, αλλά έχει πολύ πολύ γέλιο. Μόνη έμπνευση η φαντασία των ηθοποιών, η μουσική και οι προτάσεις του κοινού. Ζήστε την εμπειρία κάθε Πέμπτη στο Faust.  

Tης Άννας Σταματιάδου

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top