Καίτη Γαρμπή: Οι εκπλήξεις που ετοιμάζει για τη συναυλία της στην Αθήνα

Μοναδική βραδιά στις 27 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η συναυλία της Καίτης Γαρμπή στο Κηποθέατρο Παπάγου

Μία μοναδική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια από την επιτυχημένη καριέρα της, αλλά και άλλων καλλιτεχνών, θα παρουσιάσει η Καίτη Γαρμπή στη συναυλία της στην Αθήνα, την προσεχή Δευτέρα, 27 Αυγούστου, στις 21:00, στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Πλαισιωμένη από ταλαντούχους μουσικούς, η «ντίβα της καρδιάς μας» θα ερμηνεύσει κομμάτια από τον πρόσφατο δίσκο της «Σπάσε Τους Δείκτες» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, καθώς και πολλά από τα διαχρονικά hits της 30χρονης μουσικής πορείας της. Μεταξύ άλλων, στο ρεπερτόριο της βραδιάς, που επιμελήθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, υπάρχουν και τραγούδια που σπάνια έχει πει σε live εμφανίσεις της, όπως τα «Ένταλμα Συλλήψεως», «Το Τζίνι» και «Του Φεγγαριού Αναπνοές», καθώς και το «Ελλάδα Χώρα Του Φωτός», με το οποίο εκπροσώπησε τη χώρα μας στην Eurovision του 1993 κατακτώντας την 9η θέση σε σύνολο 25 χωρών.

Παράλληλα, με την μοναδική της χροιά, η Καίτη θα ερμηνεύσει «κλασσικά» τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Απόστολος Καλδάρας και Γιάννης Σπανός, καθώς και μεγάλες επιτυχίες που έχουν πρωτοπεί συνάδελφοί της όπως οι Χαρούλα Αλεξίου, Στράτος Διονυσίου, Μαρινέλλα, Στέλιος Καζαντζίδης, Βίκυ Μοσχολιού και Τόλης Βοσκόπουλος.

Επίσης, στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, θα παρουσιάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, με πασίγνωστα και εκπληκτικά κομμάτια του.


Εισιτήρια προπωλούνται:
- στο viva.gr
- τηλεφωνικά στο 11876
- στο γραφείο του Φεστιβάλ (Αναστάσεως 90 Παπάγου, τηλ. 213 2027186-187)
- στο ταμείο του θεάτρου (οδός Κορυτσάς, 6η στάση λεωφορείου Παπάγου, τηλ. 210 6520412, την ημέρα της συναυλίας από τις 18:30)
- στο κατάστημα Δαναός (Μεσογείων 230, Χολαργός, τηλ. 210 6528301)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top