27ος Κλασσικός Μαραθώνιος ιστορικών αυτοκινήτων

60 Κλασσικά αυτοκίνητα από όλη την Ευρώπη και τα πληρώματά τους, θα επισκευθούν το Οινοποιείο ΤΖΙΒΑΝΗ την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

27ος Κλασσικός Μαραθώνιος ιστορικών αυτοκινήτων

Το Οινοποιείο –Μουσείο Οίνου ΤΖΙΒΑΝΗ ΒΙΟ WINES είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει τον Κλασσικό Μαραθώνιο αυτοκινήτων (αντίκες), που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την HERO Events (Historic Endurance Rallying Organization).

Συγκεκριμενα 60 Κλασσικά αυτοκίνητα από όλη την Ευρώπη και τα πληρώματά τους, θα επισκευθούν το Οινοποιείο ΤΖΙΒΑΝΗ την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στις 12:15 και αφού ξεναγηθούν επί δίωρο στους χώρους του Οινοποιείου και του Μουσείου θα αναχωρήσουν για τους Δελφούς.

Το Οινοποιείο – Μουσείο Οίνου ΤΖΙΒΑΝΗ βρίσκεται στην Ριτσώνα Αυλίδας (20οkm ΠΕΟ Θήβας-Χαλκίδας), σε μία περιοχή με ιστορία στο κρασί από την εποχή του Τρωϊκού πολέμου. Στο Μουσείο υπάρχει μεγάλη συλλογή που σχετίζεται με την καλλιέργεια της αμπέλου, την οινοποίηση, την καλλιέργεια της ελιάς καθώς επίσης την παραδοσιακή και λαϊκή τέχνη.

Το Οινοποιείο – Μουσείο θα είναι επισκέψιμο μετά την αναχώρηση των κλασσικών αυτοκινήτων και των πληρωμάτων τους.

Ιδαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός οτι οι διοργανωτές HERO Events (με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο) αποφάσισαν να διεξαγάγουν για πρώτη φορά το CLASSIC MARATHON στην Ελλάδα, θέλοντας να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο την γενέτειρα χώρα του Δυτικού Πολιτισμού. Ο αγώνας θα διαρκέσει 6 ημέρες και θα διεξαχθεί στα σημαντικότερα ιστορικά μέρη της χώρας μας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top