Live Christmas Concerts με το ΔΡΟΜΟ 89,8!

Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με εορταστική διάθεση και πολλή μουσική στο εμπορικό κέντρο VILLAGE shopping and more

Live Christmas Concerts με το ΔΡΟΜΟ 89,8

Αυτές τις γιορτές, ζήστε την μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τα μοναδικά LIVE CHRISTMAS CONCERTS, απολαμβάνοντας ζωντανά όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες με το ΔΡΟΜΟ 89,8, στο VILLAGE shopping and more.

Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8  γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με εορταστική διάθεση και πολλή μουσική στο εμπορικό κέντρο VILLAGE shopping and more... με μια σειρά συναυλιών με πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες! Τα LIVE CHRISTMAS CONCERTS θα σας μαγέψουν από τις 9 έως τις 28 Δεκεμβρίου.

Ο STAN, o πιο δημοφιλής τραγουδιστής της γενιάς του, ξεκίνησε τον κύκλο των συναυλιών το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και ξεσήκωσε τους fans του που από νωρίς είχαν κατακλύσει το Village shopping and more. Στις 7 το απόγευμα ο Βασίλης Λιάτσος ήταν on air και στις 8 ο STAN on stage ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Την Παρασκευή στις 15 Δεκεμβρίου, την σκυτάλη λαμβάνει ο αγαπημένος ερμηνευτής Χρήστος Χολίδης, ο οποίος θα μας διασκεδάσει μια μοναδική συναυλία. Εκεί θα βρίσκεται και ο μοναδικός Πέτρος Πολυχρονίδης και θα μας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν πριν την συναυλία και στις 8 ακριβώς  Χρήστος Χολίδης live on stage.

Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, στις 22 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής που αφήνει ''τα αποτυπώματα'' του στην ελληνική δισκογραφία, θα βρεθεί στη σκηνή των LIVE CHRISTMAS CONCERTS και θα χαρίσει στο κοινό άλλη μια ξεχωριστή συναυλία. Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 θα εκπέμπει ζωντανά με τη hostess του Morning Show Μαίρη Αργυριάδου, η οποία θα απονείμει στον αγαπημένο τραγουδιστή  το χρυσό δίσκο για το album «Αποτυπώματα» ως επισφράγισμα της μεγάλης επιτυχίας του!

Στις 30  Δεκεμβρίου ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8  και το VILLAGE Shopping and more υποδέχονται στο stage των LIVE CHRISTMAS CONCERTS  το πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα των τελευταίων ετών, τις ΜΕΛISSES, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί το 2017 με πολλή μουσική και δυνατές συγκινήσεις. Εκπλήξεις, happenings και πολλή μουσική σας περιμένουν για να ζήσουμε όλοι μαζί τη μαγεία των γιορτών!!!

Ο Βασίλης Φορτούνης και η Μαργαρίτα Λοΐζου θα είναι εκεί και θα μας μεταφέρουν ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στο VILLAGE shopping and more… στο Ρέντη.

Να είστε όλοι εκεί!

Είσοδος ελεύθερη!

 

ΔΡΟΜΟΣ 89,8

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top