Οδηγός διασκέδασης Star - Προτάσεις για θέατρο, σινεμά και μουσική!

Tα καλύτερα events για την εβδομάδα που έρχεται

Κινηματογραφικές πρεμιέρες, συναυλίες, και ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star.

Η ποιμενική κωμωδία του 1745, "Αμύντας", η τελευταία παράσταση του αείμνηστου σκηνοθέτη, Σπύρου Ευαγγελάτου θα παρουσιαστεί στη μνήμη του. Ερωτευμένοι βοσκοί, άγρια θηρία και δράκοι θα γεμίσουν το Ηρώδειο, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου. Πρωταγωνιστούν: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Φαίη Ξυλά, Βίκυ Βολιώτη, Θανάσης Κουρλαμπάς. Δείτε ΕΔΩ περισσότερα .

Παραστάσεις, εκθέσεις, και άλλες δράσεις, όλες αφιερωμένες στο Αρχαίο Δράμα παρουσιάζονται με δωρεάν είσοδο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Καθημερινά μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, σπουδαίοι καλλιτέχνες και επιστήμονες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, ενώνουν παρελθόν και παρόν, και προσκαλούν το κοινό σε έναν διάλογο συναρπαστικό! Δείτε ΕΔΩ περισσότερα .

Αγωνία, σασπένς και ανατροπές έχει το θρίλερ "στο τέλος του τούνελ" που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Στο story που σκηνοθετεί ο Ροντρίγκο Γκράντε, ένας άντρας καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, νοικιάζει τη σοφίτα του, σε μια χορεύτρια και την κόρη της. Η καθημερινότητα τους διαταράσσεται όταν ο πρωταγωνιστής ανακαλύπτει πως μια συμμορία ετοιμάζει να ληστέψει τη διπλανή τράπεζα! Με τους: Λεονάρντο Σμπαράλια, Πάμπλο Ετσάρι, Κλάρα Λάγκο.

Λίγο πριν ξεκινήσει την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία του, ο Γιώργος Χατζηπαύλου έχοντας στις βαλίτσες τα καλύτερα κείμενα του, κάνει στάση στην Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά. Ο γνωστός κωμικός θα αναμετρηθεί μαζί με άλλους Stand up comedians σε μια μάχη που θα έχει πολύ γέλιο, μουσική αλλά και εκπλήξεις! Δείτε ΕΔΩ περισσότερα .

Ο Γιώργος Νταλάρας και o Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν μαζί... για το παιδί! Στις 27 Σεπτεμβρίου οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες με τη βοήθεια 10 μουσικών θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια, ενώ από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν διασκευές και νέα κομμάτια. Η συναυλία θα είναι για καλό σκοπό και το θέαμα θα είναι μοναδικό! Δείτε ΕΔΩ περισσότερα .

Ό,τι και αν επιλέξετε, να περάσετε υπέροχα! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Επιμέλεια-παρουσιάση: Άννα Σταματιάδου  (astamatiadou@star.gr)

Facebook/Instagram: Anna Stamatiadou 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top