O Kωνσταντίνος Μπιμπής κέρδισε το βραβείο «Δημήτρης Χορν 2017»

Συνυποψήφιοί του για το βραβείο, ήταν οι ηθοποιοί Γιώργος Κατσής, Γιάννης Νιάρρος και Γιώργος Τριανταφυλλίδης

O Kωνσταντίνος Μπιμπής κέρδισε το βραβείο «Δημήτρης Χορν 2017»

Η απονομή του 17ου βραβείου  «Δημήτρης Χορν 2017» έγινε το βράδυ της Δευτέρας  στο θέατρο «Δημήτρης Χορν», υπό την επιμέλεια του Γιώργου Λύρα.

Από την εκδήλωση  δεν θα μπορούσε να λείπει ο Σταμάτης Φασουλής αφού εκείνος ήταν που τα θεσμοθέτησε.

Οι τέσσερις υποψήφιοι ήταν ο Γιώργος Κατσής, ο Γιάννης Νιάρρος ο  Γιώργος Τριανταφυλλίδης και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής που ήταν και ο νικητής.

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στο έργο «Το δέντρο του Οιδίποδα» της Ομάδας Ιδέα, το οποίο σκηνοθέτησε ο  Κώστας Γάκης.

Ο περσινός νικητής, Αργύρης Πανταζάρας, έδωσε το σταυρό του Χορν στον ηθοποιό «Είναι τιμή να παραλαμβάνω αυτό το σπουδαίο βραβείο. Δεν έχω ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο να σας πω, μόνο ότι η συγκυρία της βράβευσης είναι ευτυχής γιατί η παράστασή μας "Το δέντρο του Οιδίποδα" μόλις επέστρεψε από την Πορτογαλία και ετοιμάζεται να ταξιδέψει για τη Ν. Κορέα» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπιμπής.

Μέλος της κριτικής επιτροπής ήταν η Λυδία Κονιόρδου η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά «Χαίρομαι που είμαι εδώ μετά από 17 χρόνια γι' αυτό το βραβείο. Στην επιτροπή αγωνιούμε κάθε χρόνο για να μην κάνουμε κάποιο λάθος . Αγωνιούμε ώστε κάθε νέα φλόγα, κάθε καινούριο ταλέντο, κάθε σημαντική ερμηνεία να την εντοπίζουμε και να την βραβεύουμε»

Την εκδήλωση έντυσε με την υπέροχη φωνή της η Νατάσσα Μποφίλιου ερμηνεύοντας παλιά και καινούργια τραγούδια.

Πρόεδρος της επιτροπής ήταν ο Κώστας Γεωργουσόπουλος ενώ μέλη της επιτροπής ο Σταμάτης Φασουλής, η Ξένια Καλογεροπούλου, η Λυδία Κονιόρδου και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Καράλη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top