Βαλίτσες για Βουδαπέστη ετοιμάζει η Ιλιάδα σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθιν��ύ

Συμμετέχει στο 3ο διεθνές φεστιβάλ Madách International Theatre Meeting

Η Ιλιάδα σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, συμμετέχει στο 3ο διεθνές φεστιβάλ Madách International Theatre Meeting (MITEM) στην Βουδαπέστη.

Το Φεστιβάλ ΜΙΤΕΜ πραγματοποιείται στο Εθνικό Θέατρο της Βουδαπέστης και φιλοξενεί σημαντικές ομάδες και σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο όπως: Teatro de La Abada (Ισπανία), Serbian National Theatre (Σερβία), Alexandrinsky Theater (Ρωσία), Théâtre Vidy-Lausanne (Ελβετία) και Teatr Współczesny (Πολωνία).

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η διεθνής περιοδεία της Ιλιάδας ξεκίνησε μετά από την επιτυχή παρουσίασή της στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2013 με πρώτη στάση το Εθνικό Θέατρο του Άμστερνταμ, Stadsschouwburg Amsterdam.

Μέχρι στιγμής έχει παρουσιαστεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Μέριδα και το Εθνικό Θέατρο της Μαδρίτης στην Ισπανία, το CINARS στον Καναδά, το Φεστιβάλ Σαντιάγο Α Μιλ στη Χιλή, όπως και στα διεθνή φεστιβάλ Sibiu στη Ρουμανία και Κύπρια στην Κύπρο.

Τοποθεσία: Κεντρική Σκηνή Εθνικού Θεάτρου της Βουδαπέστης, 1095, Bajor Gizi park

Ημερομηνία: Τρίτη, 12 Απριλίου 2016, 7μ.μ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top