Ο Μίλτος Πασχαλίδης live στο Μύλος Club

Στις 5, 12 και 19 Μαρτίου

Ο Μίλτος Πασχαλίδης live στο Μύλος Club
Η kazandb παρουσιάζει τον Μίλτο Πασχαλίδη για τρεις εμφανίσεις στο Μύλος Club στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης αναλαμβάνει να μας διηγηθεί την 20ετη του περιπέτεια στο τραγούδι μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς της αλλά κυρίως απ΄ό,τι φέρει η στιγμή.

Λίγο πριν τη κυκλοφορία της ηχογράφησης των δύο soldout συναυλιών στο Θέατρο Βράχων , με τις οποίες γιόρτασε τη συμπλήρωση 20 χρόνων στη δισκογραφία , ο Μίλτος Πασχαλίδης από το club του Μύλου μας ξεναγεί στα αγαπημένα του τοπία από το ελληνικό τραγούδι, για τρεις εμφανίσεις Σάββατο 5, 12 & 19 Μαρτίου.

Οι δικές του, προσωπικές στιγμές αλλά και από τις συνεργασίες του με εκλεκτούς συναδέλφους, μπλέκουν με τα τραγούδια που αγάπησε και ζήλεψε.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συνδυάζει με άνεση το σύγχρονο τραγούδι με την παράδοση, έχοντας και ο ίδιος μακρά θητεία στην Κρητική μουσική .Γνωστός πια σε όλους για τα δυναμικά και απρόβλεπτ�� προγράμματα του με έντονο αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό, έχει καταξιωθεί ως ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων.

Μαζί του σε αυτές τις εμφανίσεις οι σταθεροί του συνεργάτες τα τελευταία χρόνια: η Μιρέλα Πάχου στο πιανό , ακορντεόν και τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Πάρις Περυσινάκης στη λύρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα. Στην ηχοληψία ο Νίκος Λαγός και στα φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

Μαζί του η Μιρέλα Πάχου
Τοποθεσία: Μύλος Club, Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία: Σάββατο 5, 12, 19 Μαρτίου 2016
Ωρα προσέλευσης: 21:30
Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές εισιτηρίων: 12€, Προπώληση: 10€


Προπώληση: Σάρωθρον - Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά), Stereodisc, Harry’s Spot (Αλεξανδρου Σβώλου, Αγγελάκη)


Πληροφορίες - κρατήσεις: Τηλ.: 2310510081

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top