Το «Κοντσέρτο της Ευρώπης» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στις 12.00 το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ανοίγει τον Κήπο του με ελεύθερη είσοδο στο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει σε απευθείας αναμετάδοση, το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς (12.00), το «Κοντσέρτο της Ευρώπης» με τη Φιλαρμονική του Βερολίνου υπό τη διεύθυνση του κορυφαίου Βρετανού αρχιμουσικού Σερ Σάιμον Ρατλ και σολίστ τον Λεωνίδα Καβάκο.

Πρόκειται για ένα γεγονός μείζονος πολιτιστικής σημασίας και διεθνούς ακτινοβολίας, που διοργανώνεται κάθε φορά σε διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης και ειδικότερα σε χώρους μεγάλης ιστορικής σπουδαιότητας ή σε συναυλιακά κέντρα που έχουν συνδεθεί με εξαιρετικά πολιτιστικά επιτεύγματα.

Το «Κοντσέρτο της Ευρώπης» έτυχε ενθουσιώδους ανταπόκρισης από το κοινό, το οποίο έσπευσε να εξασφαλίσει τις θέσεις του ήδη από την πρώτη ημέρα προπώλησης των εισιτηρίων, με τη ζήτηση να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του Μεγάρου έλαβε την απόφαση για τη ζωντανή αναμετάδοση της συναυλίας στον Κήπο.

Η εμφάνιση της Ορχήστρας πραγματοποιείται χάρη στη χορηγία Έλληνα του εξωτερικού, ο οποίος επιθυμεί η δωρεά του να παραμείνει ανώνυμη.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top