ΔΕΙΤΕ το συγκινητικό μήνυμα της Τάνιας Τσανακλίδου για τα γενέθλιά της!

Το πόσταρε στο Facebook

ΔΕΙΤΕ το συγκινητικό μήνυμα της Τάνιας Τσανακλίδου για τα γενέθλιά της!

Η Τάνια Τσανακλίδου χθες Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου είχε τα γενέθλιά της και αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες σκέψεις της.

Η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως για πολλά χρόνια, η συγκεκριμένη ημέρα της ήταν αδιάφορη για έναν και μόνο λόγο.

Ποιος είναι αυτός; Συνήθως τα γενέθλιά της «πέφτουν» Μεγάλη Εβδομάδα.

Για να γίνουμε όμως πιο σαφείς η κ. Τσανακλίδου έγραψε: «Συνήθως τα γενέθλια μου πέφτουνε Μεγάλη εβδομάδα κι η μάνα μου σπάνια μου έκανε γιορτή. Για χρόνια τα πέρναγα σχεδόν στο ντούκου κι ένοιωθα κομματάκι αμήχανη. Θυμάμαι μόνο κάτι ωραία γενέθλια στη σκηνή του club του Σταυρού του Νότου, στη σκηνή του Μετρό, ελάχιστα ακόμη...
Χθες το βράδυ σκέφτηκα ό,τι, για κάποιον που μεγάλωσε για τα καλά, όπως εγώ, είναι μια πολύ όμορφη μέρα για να νοιώσεις ευγνωμοσύνη για έναν ακόμα κερδισμένο χρόνο. Γιατί είμαστε ακόμα μαζί, γιατί αλλάζουμε, γιατί ανασαίνουμε, γιατί δακρύζουμε ολοένα και πιο εύκολα, γιατί δεν φοβόμαστε να παραμείνουμε σιωπηλοί όταν έτσι νοιώθουμε.
Νοιώθω ευγνωμοσύνη που με θυμάστε και μου ευχόσαστε.
Ήταν όμορφη αυτή η ημέρα. Και του χρόνου, βρε παιδιά!»

ΤΑΝΙΑααααα.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top