Η παράσταση «Δώδεκα παρά Δώδεκα» του Ευγένιου Τριβιζά στο Μέγαρο Μουσικής

Ο παλιός χρόνος συγκρούεται με τον καινούργιο

Η σύγκρουση του παλιού με τον καινούριο χρόνο είναι το αντικείμενο του νέου έργου του ποιητή παραμυθιών, Ευγένιου Τριβιζά. Η παράσταση «Δώδεκα παρά Δώδεκα», ανεβαίνει στο Μέγαρο Μουσικής στις 18 Δεκεμβρίου. Τον παλιό χρόνο ερμηνεύει ο Γρηγόρης Βαλτινός και τον καινούριο ο Πάνος Μουζουράκης. Η μουσική είναι του Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Στις «Δώδεκα παρά δώδεκα» παραμονή Πρωτοχρονιάς συναντιούνται ο Παλιός και ο Νέος χρόνος ο οποίος αρνείται να αποχωρήσει και αποφασίζει να δολοφονήσει το διάδοχό του. Στη σύγκρουση αυτή που όταν όμως μετατραπεί σε συμφιλίωση, ο κόσμος γίνεται καλύτερος, αναφέρεται στο νέο έργο του Ευγένιου Τριβιζά, του ποιητή παραμυθά που αγαπούν όλα τα παιδιά.

Η παράσταση ανεβαίνει στο Μέγαρο Μουσικής στις 18 Δεκεμβρίου σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και σε μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Τα έσοδα των παραστάσεων, που συνδιοργανώνουν η φιλεκπαιδευτική εταιρεία και το Μέγαρο Μουσικής θα διατεθούν για τη στήριξη του ταμείου Υποτροφιών των Αρσακείων σχολείων.

Στην παράσταση παίρνουν μέρος περισσότερα από 100 παιδιά του μουσικού ομίλου των Αρσακείων σχολείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top