Το default επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με ένα 3ήμερo event

Από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου

Το default είναι ένα σημείο τομής. Ένας τόπος σύζευξης τάσεων και ρευμάτων της σύγχρονης αστικής κουλτούρας όπου νέοι καλλιτέχνες με διαφορετικό υπόβαθρο, έρχονται σε επαφή, ανταλλάσσουν ιδέες και συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό πείραμα, μέσα από την παρουσίαση των έργων τους. Η αρχιτεκτονική, η μουσική, η κινούμενη εικόνα, η φωτογραφία, η γραφιστική συνυπάρχουν χωρικά και χρονικά, δημιουργώντας μια σειρά αυτοτελών "επεισοδίων’"

Με το τέταρτο επεισόδιο του default να πραγματοποιείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και με μια δυναμική πορεία τριών διοργανώσεων στις πόλεις της Λάρισας, Αθήνας και Βόλου - κλείνει ο πρώτος ετήσιος κύκλος των επεισοδίων του default.

Το default4 θα λάβει χώρα στις 25, 26 και 27 Οκτωβρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε δύο διαφορετικούς χώρους που προσδιορίζουν τόσο αρχιτεκτονικά όσο και πολιτισμικά την πόλη. Τριάντα και πλέον καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν έργα τους, εφαρμόζοντας νέες τάσεις μέσα από προβολές, χρήση δημιουργικών μέσων και μίξη διαφορετικών τεχνικών, συνοδευόμενες από σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο. Οι χώροι στους οποίους θα φιλοξενηθούν οι δραστηριότητες θα είναι ο εκθεσιακός χώρος του Bensoussan Han και το club Division.

Την μουσική επιμέλεια αναλαμβάνουν οι: V.I.A., Oldman Talkin’, Ρένα Ρασούλη, Archaic Space και tall.F, καθώς και οι εγχώριοι και βασικοί συντελεστές του default (Bu$$, i:Diom, Mackenzie), κινούμενοι σε ρυθμούς πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής, techno, pop electronica, minimal και house. Το τέλος του επεισοδίου και για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη θα πλαισιωθεί μουσικά από την εμφάνιση μίας εμβληματικής μορφής της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής, του μουσικού παραγωγού και dj, Rhadoo από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Πληροφορίες default 4 // 25-26-27 Οκτωβρίου

Σάββατο 25/10 - Bensoussan Han

Έναρξη Έκθεσης: 18.00
Έναρξη Audio: 21:00 Rena Rasouli (Live)
23.00 Archaic Space (Live)
01.00 End
Είσοδος Ελεύθερη

Κυριακή 26/10 - Bensoussan Han

Έναρξη Έκθεσης: 18.00, είσοδος ελεύθερη
Έναρξη Audio: 21.00 V.I.A. (Live)
23.00 Oldman Talkin’ (Live)
01.00 End

Δευτέρα 27/10 - Bensoussan Han

Έναρξη Έκθεσης: 18.00

Είσοδος Ελεύθερη

Closing Party - Δευτέρα 27/10 – Club Division
Έναρξη: 23.00. Είσοδος: 10 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top