ΑΠΑΤΗ ο Ιάπωνας... Μπετόβεν: ��ύτε κωφός ήταν ούτε τραγούδια έγραφε!!!

Δεν υπάρχει! Δείτε μέχρι που έφτασε ένας συνθέτης για να βγάλει λεφτά

ΑΠΑΤΗ ο Ιάπωνας... Μπετόβεν: Ούτε κωφός ήταν ούτε τραγούδια έγραφε!!!

​Απογοήτευση σκόρπισε στους φανατικούς θαυμαστές του ο Ιάπωνας συνθέτης Mamoru Samuragochi, ο «Ιάπωνας Μπετόβεν», όπως τον αποκαλούσαν οι λάτρεις της κλασικής μουσικής, αφού παραδέχθηκε ότι τόσο καιρό κορόιδευε τους πάντες και παρίστανε τον κωφό.

Ο Samuragochi αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι προσποιούταν τον κουφό, αλλά και ότι είχε προσλάβει έναν συνθέτη φάντασμα για να γράφει τα μουσικά κομμάτια που παρουσίαζε για δικά του.

Mamoru-Samuragochi.jpg

«Ζητώ συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου που πρόδωσα και πλήγωσα τόσους ανθρώπους. Η ακοή μου βελτιώθηκε στο σημείο που μπορώ να ακούσω λέξεις όταν κάποιος μιλά καθαρά και αργά κοντά στα αυτιά μου», έγραψε ο Samuragochi στην απολογητική του επιστολή.

Ο γνωστός συνθέτης αποκάλυψε επίσης ότι έχει σκοπό να ζητήσει από γιατρούς να εξετάσουν την ακοή του, δηλώνοντας πρόθυμος να πετάξει το πιστοποιητικό της αναπηρίας του, αν εκείνοι κρίνουν ότι πλέον δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ο Samuragochi έγινε γνωστός όταν κυκλοφόρησε το «Hiroshima Symphony» στην μνήμη όλων όσων σκοτώθηκαν το 1945 από την έκρηξη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.

mamoru-samuragochi-650-430.jpg

Μάλιστα μέχρι τώρα όλοι πίστευαν ότι τα τελευταία 15 χρόνια είναι κωφός, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει την απώλεια της ακοής ως «δώρο από τον θεό».

Την περασμένη εβδομάδα όμως ο Takashi Niigaki, έδωσε συνέντευξη τύπου και αποκάλυψε ότι ο Samuragochi τον πληρώνει για να του γράφει τα κομμάτια. Εκείνος ήταν μάλιστα που… πρόδωσε και το μυστικό του, λέγοντας ότι οι δυο τους είχαν κάνει συζητήσεις άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα.

MamoruSamuragochi-590x330_medium_image.jpg

Τώρα ο δικηγόρος του Ιάπωνα συνθέτη δηλώνει ότι ο πελάτης του είναι συντετριμμένος από την απογοήτευση που προκάλεσε στους θαυμαστές του, όμως τώρα αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι χρησιμοποίησε την κώφωσή του για να προωθήσει την εικόνα του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top