Σάρωσε τα βραβεία ο «Υπέροχος Γκάτσμπι» στην Αυστραλία

Κέρδισε και τα 13 για τα οποία είχε προταθεί!

Σάρωσε τα βραβεία ο «Υπέροχος Γκάτσμπι» στην Αυστραλία

​Ο «Υπέροχος Γκάτσμπι», η τρισδιάσταση δημιουργία του Μπαζ Λούρμαν, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, κέρδισε και τα 13 βραβεία για τα οποία είχε προταθεί, στα βραβεία της Αυστραλιανής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης.

Ο παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Μπαζ Λούρμαν («Moulin Rouge») μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το ομώνυμο μυθιστόρημα του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ, δίνοντας τη δική του ερμηνεία στην κλασσική αυτή ιστορία.

pegasus_LARGE_t_209761_105993942.jpg
Οι Λεονάρντο Ντικάπριο και Κάρι Μάλιγκαν πρωταγωνιστούν και πλαισιώνονται από τους Τόμπι Μαγκουάρι, Τζόελ Έγκερτον, Τομ Μπ��ουκάναν, Ίσλα Φίσερ, Τζέισον Κλαρκ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι και Αμιτάμπ Μπαχτσάν.

Κυνηγώντας το δικό του αμερικανικό όνειρο, ένας επίδοξος συγγραφέας (στα πρότυπα του ίδιου του Φιτζέραλντ) πηγαίνει στη Νέα Υόρκη του 1922, η οποία χαρακτηρίζεται από τα χαλαρά ήθη, την πομπώδη τζαζ, την κυριαρχία του λαθρεμπορίου και την ακμή του χρηματιστηρίου. Όταν γνωρίζει έναν μυστηριώδη κοσμικό εκατομμυριούχο και τον περίγυρό του, χάνεται στον γοητευτικό κόσμο του πλούτου, της ψευδαίσθησης, του έρωτα και, πάνω από όλα, της απάτης.

Οι εισπράξεις της ταινίας ανήλθαν παγκοσμίως στα 350 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top