Μια εκδήλωση για την «Καρδιά του Παιδιού»

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στο Polis Art–Café

Μια εκδήλωση για την «Καρδιά του Παιδιού»

​Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών "Η Καρδιά του Παιδιού" σας προσκαλεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17:00 στο Polis Art–Café, στο αίθριο της Στοάς του Βιβλίου επί της οδού Πεσματζόγλου 5 στην Αθήνα, στη «Γιορτή της Καρδιάς», με σκοπό να γιορτάσει τον ερχομό του Νέου Χρόνου και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για το έργο που επιτελεί η Καρδιά του Παιδιού.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το τραγούδι της «Καρδιάς του Παιδιού», από τον συνθέτη Σάκη Τσιλίκη σε ερμηνεία της Αλεξάνδρας Κόνιακ. Το νεανικό τμήμα της Σχολής Ορνεράκη (που αποτελείται από παιδιά 8-15 ετών) «Οι σκιτσογράφοι του Μέλλοντος», με επικεφαλής τους καθηγητές Γιώργο Τσίτρα & Ντίνο Ξύγκα, θα εκθέσουν έργα τους εμπνευσμένα από την «Καρδιά του Παιδιού». Παράλληλα θα διατίθεται το γούρι της «Καρδιάς του Παιδιού» για το καλωσόρισμα του 2014 και θα υπάρχει θεατρικό παιχνίδι και δώρα για όλους τους μικρούς καλεσμένους.

Είσοδος Ελεύθερη
Λίγα λόγια για την «Καρδιά του Παιδιού»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών "Η Καρδιά του Παιδιού", ιδρύθηκε επίσημα το 1983 από γονείς παιδιών που πάσχουν από Συγγενείς Καρδιοπάθειες. Κάθε χρόνο γεννιούνται στην Ελλάδα περί τα 1.000 παιδιά με δυσπλασίες στην καρδιά. Αποκλειστικός σκοπός του Πανελλήνιου Συλλόγου είναι η παροχή κάθε είδους ηθικής και οικονομικής στήριξης στα παιδιά αυτά και στις οικογένειές τους."Η Καρδιά του Παιδιού" απαριθμεί περίπου 1.500 μέλη και στα 32 χρόνια λειτουργίας της έχουν βοηθηθεί ουσιαστικά και οικονομικά, πάνω από 2.000 παιδιά επανειλημμένως και ποικιλοτρόπως. Είναι ιδρυτικό μέλος και συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τις Συγγενείς Καρδιοπάθειες, ECHDO, (European Congenital Heart Disease Organization), την Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων (ΠΕΣΠΑ) και τους φορείς Eurordis, Eurocharity & QualityNet.
Κύρια μέριμνα του Πανελλήνιου Συλλόγου είναι η ενημέρωση, η εμψύχωση και η συμπαράσταση γονέων και παιδιών, η διευκόλυνση σε ραντεβού με γιατρούς, εξωτερικά ιατρεία, εξετάσεις, ιδιαίτερα όμως η οικονομική ενίσχυση, όπως η πληρωμή καθετηριασμών, βηματοδοτών, επεμβάσεων, η κάλυψη εξόδων διαμονής σε άπορες ή ανασφάλιστες οικογένειες και κυρίως σε οικογένειες που έρχονται από την περιφέρεια.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top