Νταϊάνα Κρόλ: Στο Ηρώδειο η «ιέρεια της τζαζ» για μία συναυλία!

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της!

​Η κορυφαία Καναδή ερμηνεύτρια Νταϊάνα Κρόλ θα βρίσκεται την 1η Ιουλίου στην Αθήνα, για μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιήσει στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Η «ιέρεια της τζαζ» φέρνει στις αποσκευές της εκτός τις μεγάλες επιτυχίες της και το νέο της άλμπουμ «Glad Rag Doll», στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της.

Πρόκειται για τον ενδέκατο και «σοβαρότερο» δίσκο της, ο οποίος αποτελεί το εξαιρετικό αποτέλεσμα μίας άκρως επιτυχημένης συνεργασίας με τον κορυφαίο παραγωγό T Bone Burnett, που το όνομά του έχει ταυτιστεί με την αμερικανική μουσική παράδοση και τεράστια ονόματα όπως ο Elton John, o Leon Russell, ο Elvis Costello, o Roy Orbison.

Η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια, πιανίστρια, στιχουργός, συνθέτης και παραγωγός κατέκτησε ταχύτατα και παγκόσμια αναγνώριση και καταξίωση κατοχύρωσε επάξια μία από τις κορυφαίες θέσεις στην ιστορία της τζαζ.

Το βράδυ που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου ένα κοκτέιλ πάρτι προς τιμήν της, η ίδια μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη για την επίσκεψή της στη χώρα μας, μετά από απουσία αρκετών ετών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top