Η Μαρία Βερνίκου φωτογραφίζει τη μαγεία της θάλασσας

Στη γκαλερί Ζουμπουλάκη

Η Μαρία Βερνίκου φωτογραφίζει τη μαγεία της θάλασσας
Η φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου που αποτυπώνει με το φακό της τη μαγεία της θάλασσας παρουσιάζει τη δουλειά της στη γκαλερί Ζουμπουλάκη.

«Βλέπουμε θαλασσινά τοπία από Ελλάδα και Ειρηνικό, όπου η κάμερα είναι μισή μέσα και μισή έξω από το νερό. Είμαι ένας άνθρωπος που ζω βασικά μες στη θάλασσα, τη λατρεύω, είναι το σημείο αναφοράς μου είναι ο χώρος που εμπνέομαι.» λέει η ίδια.

Η έκθεση με τίτλο "Σι θρου" αποτελείται από μία σειρά φωτογραφιών και βίντεο - προβολών που απομονώνουν συγκεκριμένες χρονικές στιγμές και τις παγώνουν αναλοίωτες στην αιωνιότητα.

«Είναι μια συγκλονιστική έκθεση, δηλαδή μπαίνει εδώ πέρα και ηρεμείς, πραγματικά είναι φωτογραφίες που δείχνουν την ομορφιά της θάλασσας, του στοιχείου της θάλασσας.» αναφέρει ο Μ��νούσος Μανουσάκης

«Χαίρομαι που η κόρη μου είναι δημιουργική, που αγαπάει τη θάλασσα, τη Σίφνο, τα ταξίδια και είμαι περήφανος για τη δουλειά της.» τονίζει ο Γιώργος Βερνίκος

Η Μαρίνα Βερνίκου έχει εκδώσει 4 βιβλία φωτογραφίας και έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top