Τα πέντε τελευταία ακυκλοφόρητα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου!

Μια δισκογραφική δουλειά «Χωρίς επίλογο» αλλά με πολλή αγάπη

Τα πέντε τελευταία ακυκλοφόρητα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου!
​Ο σπουδαίος Δημήτρης Μητροπάνος ετοίμαζε ένα νέο δίσκο λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Πέντε τραγούδια που πρόλαβε να ηχογραφήσει,θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε μια ειδική έκδοση… «Χωρίς επίλογο».
Μέσα σε ένα βράδυ, κλεισμένος επί ώρες στο στούντιο πέντε τραγούδια τα δύο σε στίχους Άκη Δασκαλόπουλου, ένα της Ελένης Φωτάκη και δύο σε στίχους του Μίνωα Μάτσα. Η ψυχή του Δημήτρη Μητροπάνου φωτογραφιζόταν σε κάθε ερμηνεία, η οποία μάλιστα ξεπερνούσε τη μελωδία και τους στίχους!
«Aπόψε με ζητάει κι άλλο ξενύχτι, στους δρόμους που μυρίζουν πανικό. Κι οι δυνατοί ξεσκίσανε το δίχτυ και ταξιδέψανε σε άλλον ουρανό», τραγουδάει τους στίχους του Άκη Δασκαλόπουλου.
«Μου αρέσουν. Ότι κι αν μου δώσεις θα το τραγουδήσω λαϊκά, να το ξέρεις. Με τον δικό μου τρόπο» είχε πει τότε ο Δημήτρης Μητροπάνος στο Μίνωα Μάτσα, ενώ όλοι στο στούντιο είχαν ανατριχιάσει με την ερμηνεία του.
Το επόμενο ραντεβού ήταν τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, στις 17 Απριλίου, τη μέρα που όλη η Ελλάδα δάκρυσε με τον αιφνίδιο χαμό του Δημήτρη Μητροπάνου. Μια επιπλοκή που δεν μπορούσε να προβλεφθεί από τους θεράποντες ιατρούς στο Πα��ίσι, στέρησε από τη χώρα μας έναν σπουδαίο καλλιτέχνη.
Αυτά τα πέντε τραγούδια, μαζί με μία έκδοση 48 σελίδων που περιέχει και σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή του, πρόκειται να κυκλοφορήσουν ίσως και εντός της ημέρας .
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top