Χριστουγεννιάτικο παραμύθι στην «Ονειρούπολη» Δράμας!

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα 2012-2013

​Ένα Χριστουγεννιάτικο παρ��μύθι θα ζήσετε αν βρεθείτε στην «Ονειρούπολη» της Δράμας!

Κάθε Χριστούγεννα εδώ και 9 χρόνια, η μεγάλης διάρκειας χριστουγεννιάτικη γιορτή γίνεται στη Δράμα. Η "Ονειρούπολη" είναι ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό που δημιουργείται στο κέντρο της πόλης της, στον όμορφο Δημοτικό Κήπο. Η αξεπέραστη επιτυχία της οφείλεται στην επιμέλεια με την οποία οργανώνεται από τη Δημοτική Αρχή και τους εργαζόμενους στο Δήμο, στη συμμετοχή όλων των φορέων και των συλλόγων της περιοχής, αλλά κυρίως στην αγάπη και το πάθος των εκατοντάδων εθελοντών δημοτών.
Μια ονειρική χριστουγεννιάτικη γιορτή, που κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη και προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες, από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Σκοπός της διοργάνωσης είναι οι επι��κέπτες, και ιδιαίτερα τα παιδιά, να ζουν ένα πραγματικό όνειρο και να φεύγουν με αξέχαστες ευχάριστες αναμνήσεις.
Φέτος η "Ονειρούπολη" άνοιξε τις πύλες της στις 4 Δεκεμβρίου 2012 και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2013. Περιλαμβανει ένα πλήθος εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και όλες τις λεπτομέρειες στο:
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου

Το Λύκειο Ελληνίδων παρουσιάζει τραγούδια και χορούς, Σαρακατσάνων και Βλάχων, στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 18:00. Στο Δημοτικό Ωδείο στις 19:00 ο Σύλλογος Καυκασίων Καλαμαριάς «Ο Προμηθέας» και το καλλιτεχνικό τμήμα θεάτρου του συλλόγου σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «Γαμπρέ φούστουρον τρως;» του Λάζου Τερζά σε σκηνοθεσία του Γιάννη Γεωργιάδη.
Στην κεντρική σκηνή οι UNDERHILL WEST στις 19:30 ένα classic rock και rock n’ roll συγκρότημα.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου

Στις 17:00 το απόγευμα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ξηροποτάμου, σας καλεί στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του. Οι Μουσικομικρούληδες θα είναι εκεί για παιχνίδι και διασκεδαστικές δραστηριότητες με την συνοδεία μουσικής. Το θεατρικό εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. Δήμου ΔΟΞΑΤΟΥ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «ΤΥΜΠΑΝΟ, ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΥΦΕΤΑ» του Γιάννη Ξανθούλη. Στις 18:00 στο Ωδείο Δράμας. Στις 18:00 στην κεντρική σκηνή, ο Σύλλογος Μικρασιατών Νομού Καβάλας «Μνήμη Μ. Ασίας» μας παρουσιάζει χορούς και δρώμενα ενώ παράλληλα την εκδήλωση θα πλαισιώσει και η χορωδία του Συλλόγου. Στις 19:30 στο Μουσικό Σχολείο Δράμας θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με Χριστουγεννιάτικες μουσικές και τραγούδια από τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου.
Belomazof Family and Friends. Μουσικό ταξίδι για Φλάουτα, Βιολιά και όχι μόνο… από Δράμα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη. Στο Μουσικό Ωδείο στις 20:00.

Στις 20:30 Γιώργος Γελαράκης & Stage Band.
Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου
Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.
Το θεατρικό εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. Δήμου ΔΟΞΑΤΟΥ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «ΤΥΜΠΑΝΟ, ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚ��ΙΝΑ ΚΟΥΦΕΤΑ» του Γιάννη Ξανθούλη. Στις 18:00 στο Ωδείο Δράμας.
Η κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης θα γεμίσει στις 17:00, από τα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών του 2ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Δράμας.
Στις 19:30 στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης μουσικό σχήμα 7/8 από την Δράμα, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει τους φίλους της μουσικής.

Στις 20:00 μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τα Μουσικά Σύνολα του Μουσικού Σχολείου στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου

Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από τη�� φυσική.
Στις 11:00 η Κοινωνική Υπηρεσία συναντά το Μουσικό Σχολείο Δράμας και μαζί, σε μια βόλτα στην αγορά της Δράμας τραγουδούν τα Κάλαντα.
Στις 17:30 συναυλία από την Φιλαρμονική Κρηνίδων του Δήμου Φιλίππων στην κεντρική σκηνή.
Λίγο μακριά από τα σύνορα της Ονειρούπολης στον Ξηροπόταμο, παράσταση θεάτρου Σκιών στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου από τον καραγκιοζοπαίκτη Κωνσταντίνο Κουγιουμτζή. Στις 17:00.
Στις 18:00 η κουκλοθεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Δράμας, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου θα ανεβάσει ένα πιο τα κλασσικότερα παγκοσμίως έργα, το «Μάγο του Οζ» του Φρανκ Μπάουμ.
Τα παιδιά, μέσω των ηρώων, έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν την έννοια της μοναξιάς, αλλά και της φιλίας και της αποφασιστικότητας.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Αμισού παρουσιάζει θεατρικά δρώμενα, χορούς και τραγούδια από την χορωδία του Συλλόγου. Στις 18:00 στον χώρο της Ονειρούπολης.
Στις 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο η Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των μαθητών του Ωδείου. Συμμετέχουν οι Χορωδίες τους Ωδείου, η Ορχήστρα Κιθάρων και η Ορχήστρα «ΣΥΜΦΩΝΙΕΤΤΑ».
Στις 20:00 ο DJ Κώστας Πουρνάρας μας ταξιδεύει με τους ήχους του στις δεκαετίες '60 και '70 στην κεντρική σκηνή.

oniroupoli.jpg
Σάββατο 22 Δεκεμβρίου

Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.

Στις 10:30 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας θα γίνει η προβολή της Γαλλόφωνης ταινίας «Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΑ».

Στις 11:15 η Χορωδία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου θα παρουσιάσει εορταστικό πρόγραμμα στα Γαλλικά στη κεντρική σκηνή.
Στην κεντρική σκηνή στις 11:30, ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας παρουσιάζει το έργο «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ».
«Ένα μικρό κρεμμύδι γκέο-βαγκέο». Ξεχασμένα, άλλα αγαπημένα παραδοσιακά παιχνίδια από τα μικρά τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας. Στις 12:30 στον χώρο της Ονειρούπολης.
Η φιλαρμονική του Δήμου Χορτιάτη-Πυλαίας μας επισκέπτεται και ερμηνεύει τραγούδια και κάλαντα στην κεντρική σκηνή. Στις 13:00.
Ο Σύλλογος Εβριτών Δράμας θα παρουσιάσει Εβρίτικα Μασάλια, κάλαντα από τους Ρουγκατσάδες καθώς και χορούς και τραγούδια της Θράκης. Στις 14:00 στον χώρο της Ονειρούπολης.
Στο ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι του παραμυθιού, στις 16:00 τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν όμορφα Γαλλικά παραμύθια από τον Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και ταυτόχρονα στην μικρή σκηνή θα βοηθούν τους επισκέπτες της Ονειρούπολης σε κατασκευές με Γαλλικό άρωμα. Με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και του Γενικού Προξενείου της Γαλλίας.
Το Θεατρικό Εργαστήρι της Έφης Πασ��ιάδου ανεβάζει την μουσική παράσταση η «ΑΓΕΛΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» με τους μαθητές της Ε΄ τάξης του 15ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων, στις 17:30 στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διποτάμων Δράμας «Άγιος Νικόλαος», παρουσιάζει τραγούδια και χορούς από τον Πόντο. Στις 18:30 στον χώρο της Ονειρούπολης.
Στις 19:00 στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης η Θρακική Εστία Δράμας σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους «ΑΠΟΛΛΩΝ» Καλού Αγρού, Θρακική Εστία Καβάλας, Άνω Οινόη Ορεστιάδας «Το Κρασοχώρι», παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα αφιερωμένο στην Θράκη με δρώμενα, έθιμα, κάλαντα και χορούς του δωδεκαημέρου. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με γκάιντες.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου

Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.
Στις 11:00 ο Σύλλογος Πολυτέκνων Άγιος Στυλιανός σε συνεργασία με το www.66100.gr θα μοιράσουν δώρα στους μικρούς επισκέπτες της Ονειρούπολης.
Στις 12:00 ο ΚΡΟΚΟ και ο ΛΙΝΟ και η μεγάλη παρέα τους παρελαύνουν στην αγορά της Δράμας. Γίνετε όλοι μέρος αυτής της ιδιαίτερης παρέας!

Ο Σύλλογος της Ένωσης Χορευτών Ν. Δράμας ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ στην κεντρική σκηνή στις 12:30, με χορούς από τον Πόντο.
O Αθλητικός Σύλλογος ZEN σε μία επίδειξη δεξιότητας της τεχνικής TAE KWON- DO. Στις 13:00 στον χώρο της Ονειρούπολης.
Η Φιλαρμονική Καλού Αγρού σε μια Χριστουγεννιάτικη συναυλία στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 14:30.
Η Ονειρούπολη φιλοξενεί την Φιλαρμονική της Νέας Τρίγλιας του Δήμου Νέας Προποντίδας στις 15:30 στην κεντρική σκηνή.
Το θέατρο DOUENDE παρουσιάζει ένα μουσικό παραμύθι για μικρούς και… έξυπνους μεγάλους «ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ», με συνοδεία ζωντανής μουσικής. 17:00 στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Η νεαρή και πολλά υποσχόμενη, γνωστή από την συμμετοχή της στο Xfactor Ήβη Αδάμου, σε ένα live, στην κεντρική σκηνή στις 19:30.
oneiroupoli.jpg

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου

Κάλαντα από την Φιλαρμονική Καλού Αγρού στην αγορά της πόλης στις 11:30.
Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρ�� δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00.

12:30 το θέατρο DOUENDE στην εμπορική αγορά. Ψάξτε τους.

17:30 Παρουσίαση του βιβλίου «Ο καθρέφτης του φεγγαριού» της δημοσιογράφου - συγγραφέως Αντιγόνης Πόμμερ στη δεύτερη σκηνή.
Στις 19:30 οι MISSING-PULS στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου

Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00.
Στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης, στη 12:00 η Χριστίνα Θωμά και οι ΜΟΥΣΙΚΟΜΙΚΡΟΥΛΗΔΕΣ, έρχονται να διασκεδάσουν τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια και πολύ-πολύ κέφι.

Οι Φανφαρόνοι από την Χωριστή στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης με Βαλκανικούς ήχους με τα χάλκινά τους, στις 13:00.
Ένα απόγευμα γεμάτο συναυλίες από τα νεανικά συγκροτήματα της σχολής MODERN MUSIC ACADEMY στην κεντρική σκηνή στις 17:00.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου

Στις 11:00 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης η Ράνια Ορφα��ίδου σε ψυχαγωγικά - παιδαγωγικά και θεατρικά παιχνίδια με τα μικρά παιδιά.. ώρα για γνώση και δημιουργία.
Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00.
Στις 12:00 στην κεντρική σκηνή ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι στην Παράδοση από την Πανηπειρωτική Ένωση Νομού Δράμας.
Ζωγραφική με παιδιά από τον Κώστα Ζαμπίδη στην μικρή σκηνή στη 13:00.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροχωρίου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει χορούς και τραγούδια από την δική τους πατρογονική Εστία το Μιστί Καππαδοκίας. Στον χώρο της Ονειρούπολης στη 13:30.
Ένα απόγευμα γεμάτο συναυλίες από τα νεανικά συγκροτήματα της σχολής MODERN MUSIC ACADEMY στην κεντρική σκηνή στις 17:00.
Στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, μουσική δωματίου (βιολοντσέλο και πιάνο) με τις μουσικούς Αμπατζίδου Αθηνά και Lidija Pavlovic. Στις 20:00.

Την βραδιά θα κλείσει το γνωστό Δραμινό συγκρότημα AIR ASTRONS στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 20:00.
oneiroupoli_02.jpg
Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου

Στις 11:00 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης η Ράνια Ορφανίδου σε ψυχαγωγικά - παιδαγωγικά και θεατρικά παιχνίδια με τα μικρά παιδιά..ώρα για γνώση και δημιουργία.

Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00.
Λίγο μακριά από την Ονειρούπολη θα εξελιχθεί ένα άλλο παραμύθι. Αποκεντρωμένη εκδήλωση στην Καλλίφυτο. Στις 16:00 οι Μουσικομικρούληδες διασκεδάζουν τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια και πολύ πολύ κέφι. Μαζί τους και ο Κωνσταντίνος Κουγιουμτζής με το θέατρο σκιών και τον αγαπημένο Καραγκιόζη.
Το Θεατρικό Εργαστήρι της Έφης Παστιάδου, με την στήριξη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Δράμας, παρουσιάζει το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 83 ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ» σε δύο παραστάσεις στις 17:30 και 18:00 στην μικρή σκηνή.

Στις 19:30 οι MASTER TEMPO στην κεν��ρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου

Στις 11:00 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης η Ράνια Ορφανίδου σε ψυχαγωγικά - παιδαγωγικά και θεατρικά παιχνίδια με τα μικρά παιδιά. Ώρα για γνώση και δημιουργία.
Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00.
Στις 17:30 το θέατρο κούκλας Artoo Paspartoo τρύπωσε στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, λίγο πριν εκείνος ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι του στη Γη και απαντά στα ερωτήματα των παιδιών με μια γιορταστική, μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και... πολλές ευχές για μια Καλή Χρονιά! Στην μικρ�� σκηνή της Ονειρούπολης.
Η παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής του κ. Αλεξίου από την Προσοτσάνη παρουσιάζει Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον χώρο της Ονειρούπολης στις 18:00.
Στις 18:00 η κουκλοθεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Δράμας, στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου θα ανεβάσει ένα πιο τα κλασσικότερα παγκοσμίως έργα, το «Μάγο του Οζ» του Φρανκ Μπάουμ. Τα παιδιά, μέσω των ηρώων, έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν την έννοια της μοναξιάς, αλλά και της φιλίας και της αποφασιστικότητας.
Η σχολή μπουζουκιού του κ. Αραμπατζίδη Γιώργου σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ αφιερωμένο σε Έλληνες συνθέτες, στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 19:30.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου

Στις 11:00 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης η Ράνια Ορφανίδου σε ψυχαγωγικά - παιδαγωγικά και θεατρικά παιχνίδια με τα μικρά παιδιά. Ώρα για γνώση και δημιουργία.
Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00.
Στις 12:00 ο ΚΡΟΚΟ και ο ΛΙΝΟ και η μεγάλη παρέα τους παρελαύνουν στην αγορά της Δράμας. Γίνετε όλοι μέρος αυτής της ιδιαίτερης παρέας!
Η χορωδία του Δημοτικού σχολείου Δοξάτου παρουσιάζει κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην κεντρική σκηνή στις 12:30.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ξηροποτάμου με δασκάλα χορού την Κιόρβαντση Σοφία διοργανώνει παράσταση στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 13:00.
Ο Σύλλογος Γυναικών Περαίας «Η Αγάπη» μας επισκέπτεται με το χορευτικό τμήμα, με την χορωδία τους και μας αφιερώνει παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στις 14:00.
Στις 15:00, οι "SAX NOUVEAU" προτείνουν μία Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο "CHRISTMAS SAX AROUND" με δημοφιλή μουσική των Χριστουγέννων πλαισιωμένη με το γιορτινό χαρακτήρα από γνωστά κομμάτια jazz, blues, funky, spirituals και γνωστά κινηματογραφικά τραγούδια.
Μια μοναδική εικαστική παράσταση με σκιές, ζωγραφική, αφήγηση και ζωντανή μουσική. «ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ» σε σκηνοθεσία και εικαστική αφήγηση του Κωνσταντίνου Κουγιούμτζη. Στις 17:30 στην μικρή σκηνή.
Η θεατρική ομάδα του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής TABULA RASA του Παναγιώτη Καποδίστρια, παρουσιάζει μονόπρακτα γραμμένα ειδικά για την Ονειρούπολη στις 18:30 στην κεντρική σκηνή.
Το θεατρικό εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. Δήμου ΔΟΞΑΤΟΥ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη. Στις 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

Οι Κρητικοί στην κεντρική σκηνή με χορούς, τραγούδια και γνήσιο Κρητικό γλέντι στις 19:30 στην κεντρική σκηνή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top