Συναυλία στην Γερμανία για τα παιδικά χωριά SOS!

Από Έλληνες και Γερμανούς καλλιτέχνες

Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης, δεν άφησαν και δεν αφήνουν ασυγκίνητους τους Έλληνες της ��ιασποράς, αλλά και τους Γερμανούς, που στέλνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης.

Ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων αλλά και μειοψηφιών της κοινωνίας, για πρώτη φορά Έλληνες καλλιτέχνες που ζουν στη Γερμανία μαζί με Γερμανούς συναδέλφους τους ενώνουν τις φωνές τους σε μια μεγάλη συναυλία στη Φραγκφούρτη!

Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, αποδεικνύοντας ότι η τέχνη, ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, κρατά ζωντανή την ελπίδα.

Οδηγός στο ταξίδι αυτό θα είναι ο μεγάλος Έλληνας Δημιουργός και σεμνός Άνθρωπος, ο Μίμης Πλέσσας, που μαζί με καταξιωμένους μουσικούς και ερμηνευτές της νεότερης γενιάς θα παρουσιάσουν, για πρώτη φορά σε γερμανική σκηνή, αγαπημένα τραγούδια και αξέχαστες επιτυχίε�� μιας ολόκληρης ζωής. Υποστηρικτής όλου αυτού του γεγονότος είναι ο Ελληνισμός της Γερμανίας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο μεγάλος καλλιτέχνης της όπερας και ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της γερμανικής τηλεόρασης, ο Gunter Emmerlich.

Μεταξύ των άξιων συντελεστών της βραδιάς είναι η Ελληνίδα μεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας, και διοργανωτής της συναυλίας, που θα πραγματοποιηθεί στην εντυπωσιακή Παλαιά Όπερα της Φραγκφούρτης, στις 21 Νοεμβρίου 2012, είναι η δραστήρια Ελ��ηνική Κοινότητα Φραγκφούρτης/Μ. Έσσης Α.Σ. και μεταξύ των χορηγών το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου, με τους καλλιτέχνες να δίνουν ραντεβού ανθρωπιάς για ένα μουσικό ταξίδι αλληλεγγύης, αγάπης και αντίστασης των λαών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top