Ο Αστυνόμος Μπέκας θα εξιχνιάζει το «Έγκλημα στα Παρασκήνια»

Ρώμας- Αθερίδης- Μάνος στην πρεμιέρα της παράστασης

Ο Αστυνόμος Μπέκας θα εξιχνιάζει το «Έγκλημα στα Παρασκήνια»

Έκανε την πρεμιέρα του το "Έγκλημα στα παρασκήνια" του Γιάννη Μαρή , που ζωντανεύει ως "νουάρ θεατρική παράσταση" στη σκηνή του Από Μηχανής Θεάτρου.

Το "Έγκλημα στα παρασκήνια" είναι το δεύτερο μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή, και γράφτηκε στη μεταπολεμική Ελλάδα του 1954. Οι ήρωες του, με εμβληματική μορφή τον αστυνόμο Μπέκα, θα διατρέξουν όλο το έργο του Μαρή και θα επιβιώσουν μέχρι σήμερα, στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η Ρόζα Βαργή, γνωστή πρωταγωνίστρια του Κρατικού Θεάτρου, δολοφονείται στο καμαρίνι της, λίγη ώρα πριν την πρεμιέρα. Ένας άγνωστος που την επισκέφτηκε λίγο πριν κι ένας νεαρός ηθοποιός του θιάσου εξαφανίζονται. Ο αστυνόμος Μπέκας καταφθάνει για να ανακρίνει τους ανθρώπους του θεάτρου, σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Μακρή, παλιό του φίλο. Οι ύποπτοι αυξάνονται συνεχώς. Ένας δεύτερος φόνος, θα κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να βρεθεί ο υπεύθυνος. Ο Μπέκας θα πρέπει να βιαστεί και να συλλάβει τον δολοφόνο άμεσα και με κάθε τρόπο.
Θεατρική διασκευή – Σκηνοθεσία: Κατερίνα Μπερδέκα

Σκηνικά – Κοστούμια: Νίκος Αναγνωστόπουλος

Φωτισμοί: Παντελής Μαντζανάς

Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Παπαλάμπρου

Βοηθός σκηνοθέτη: Έφη Βλαχογιάννη
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Βουβάκης, Ερρίκος Λίτσης, Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, Αθηνά Μπερδέκα, Γωγώ Μπρέμπου, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Παναγιώτης Σακελλαρίου, Στράτος Σωπύλης, Καλλιόπη Τζερμάνη, Άννα Ψαρρά
Πληροφορίες

Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο , 210-5231131

Παρασκευή και Σάββατο: 21.30
Κυριακή: 18.00
Είσοδος 10 - 15 ευρώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top