1η Σεπτεμβρίου: το 5ο Athens Hip Hop Festival ξεκινά στο Γκάζι!

Η μεγάλη γιορτή του Χιπ Χοπ στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων

1η Σεπτεμβρίου: το 5ο Athens Hip Hop Festival ξεκινά στο Γκάζι!
​Το 5ο Athens Hip Hop Festival διοργανώνεται το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012 και για άλλη μια χρονιά στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, θα γίνει η μεγάλη γιορτή του Χιπ Χοπ!
Ξεκίνησε σαν πάρτι, εξελίχθηκε σαν γιορτή. Ρίμες που εκπλήσσουν, ρυθμοί που ανεβαίνουν, Mc's που παρασύρουν, B-boys που ακροβατούν και Χιπ Χοπ αδρεναλίνη σε κάθε σπιθαμή της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, συνθέτουν το παζλ του Athens Hip Hop Festival για εφτά ώρες χωρίς διακοπή. Ο σαρωτικός 12ος Πίθηκος, ο μπαρουτοκαπνισμένος Εισβολέας, ο παντός καιρού Άγνωστος Χειμώνας με το “ριμοπυροβόλο” Ταφ Λάθος, οι χωρίς αντίπαλο Στίχοιμα, ο “Παίζει Πρόβλημα” Phyrosun, ο “προπάτορας” Δημήτρης Μεντζέλος, ο “πιστολέρο” Υποχθόνιος, ο πολυδιάστατος 3D, o ανανεωμένος Neon, o άρχοντας του stage Sifu Versus και η απρόβλεπτη Ju Ju θα συναντηθούν στη σκηνή του 5th Athens Hip Hop Festival για να ραπάρουν, να παλέψουν με την αλήθειά τους και να κερδίσουν τη θέση τους σε μια Αθήνα που ανασυντίθεται, επαναπροσδιορίζοντας τους μουσικούς χάρτες και τις εκφράσεις της μακριά από στεγανά και σκοπιμότητες.
Το Battle Of Athens 2012 αναμένεται να εξελιχθεί σε μια μάχη σώμα με σώμα όπου οι 8 καλύτερες ομάδες μπρέικντανς με την καθοδήγηση του έμπειρου Τόλη Αριστείδου θα αναμετρηθούν με χορευτικές ακροβασίες και εμπνεύσεις σαν να παρακολουθούμε έναν αυθεντικό διαγωνισμό του δρόμου. Το Χιπ Χοπ πλέον δεν σταμπάρεται. Σταμπάρει ότι του αρέσει και το διεκδικεί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα
Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο.
Προπώληση εισιτηρίων : Public, www.viva.gr 13855, Τεχνόπολις (Πειραιώς 100)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top