Και με εικαστική έκθεση η Μύρτιδα στους Δελφούς!

Στις 17 του μήνα τα εγκαίνια

Με 48 και πλέον έργα καταξιωμένων καλλιτεχνών θα εμπλουτιστεί η έκθεση για την Μύρτιδα στο Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών!

Πρόκειται για έργα που δώρισαν οι δημιουργοί τους, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την επιστημονική έρευνα του επίκουρου καθηγητή Ορθοδοντικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μανώλη Παπαγρηγοράκη -ο οποίος ανάπλασε το γνωστό πλέον πρόσωπο της 11χρονης- καθώς και τη μάχη κατά της παιδικής θνησιμότητας.

Η εικαστική έκθεση Μύρτις εγκαινιάζεται στις 17 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Οι καλλιτέχνες που έχουν δωρίσει έργα τους είναι οι Ο.Αγγελίδου, Π.Αγγελίδης, Β.Αποστόλου, Ν.Ασπέτα Zωγραφίνα, Κ.Βάγια, Σ.Βαμβακάρη, Γ.Γεωργακόπουλος, Α.Γρηγορά, Μ.Γρηγοριάδης, Μ.Καλοπαστά, Α.Κούστας, Μ.Μαδένης, Π.Μαναβή, K.Mαρούδα, Ι.Μαστερόπουλος, Γ.Μητράκας, Δ.Μυταράς, Κατ.Νικολάου, Χ.Ξένος, Δ.Παπαγρηγοράκης, Ε.Πλατανιώτη, Ε.Σούτογλου, Α.Σπηλιόπουλος, Κ.Σπυριούνης, Μ.Σταυρίδου, Γ.Σταύρου, Π.Τζανουλίνος, Λ.Τσίλαγα, Γ.Στέρης (Σταματελάτος), Ν.Φόρτωμας, Ι.Φραγκούλη και μαθητές του Τοσίτσειου Δημοτικού Σχολείου.

Ώρες ��ειτουργίας της έκθεσης:

1-16 Αυγούστου (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) 8.30-14:30
18-31 Αυγούστου 9:00-13:30 και το 17:30-20:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top