H νέα μελωδική ζωή του Andrea Bocelli

Απολαμβάνει με τη σύντροφο και τους δύο γιους το νέο μέλος της οικογένειας

H νέα μελωδική ζωή του Andrea Bocelli

Η γέννηση της Βιρτζίνια στις 21 Μαρτίου έφερε νέα πνοή στη ζωή του Ιταλού Τενόρου Andrea Bocelli. Μαζί με την τελευταία του σύντροφο Βερόνικα Μπέρτι και τους δύο γιους του από τον πρώτο του γάμο κάνουν μία νέα αρχή, σε μία υπέροχη έπαυλη του 19ου αιώνα στην περιοχή Φόρτε Ντέι Μάρμι στην Τοσκάνη.

Περίμενε με ανυπομονησία την γέννηση της κόρης του αλλά δεν θα ξεχάσει και τη στιγμή που την πρωτοκράτησε στην αγκαλιά του, τόσο ο ίδιος όσο και τα δύο του αγόρια.. της σιγοψιθύρισε το “Ange Adorable” από το Ρωμαίο και την Ιουλιέτα και μύρισε την αγνότητα του δέρματός της δή��ωσε η τωρινή σύντροφος Βερόνικα, κόρη ενός μουσικού από την Ανκόνα.

«Θεωρώ απίθανο να μη κληρονομήσει το μουσικό μας γονίδιο» λέει ο Αντρέα Μποτσέλι. «Και οι δύο γιοι μου κάνουν μαθήματα πιάνου, ενώ επιθυμούν η αδελφή τους να μάθει ένα διαφορετικό όργανο ώστε να παίζουν όλοι μαζί»

Άλλωστε στη μικρή άρεσε η μουσική πριν καν γεννηθεί από τη κοιλιά της μάνας της. Η εδώ και 10 χρόνια σύντροφός του Βερόνικα, μέχρι και τις τελευταίες μέρες πριν τη γέννα ακολουθούσε τον Αντρέα Μποτσέλι στην παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Ήθελαν και οι δύο να ακούει και να μαθαίνει τη μουσική του μπαμπά.

Ο Αντρέα Μποτσέλι πιστεύει ότι τώρα είναι πολύ καλή περίοδος για τον ίδιο να χαρεί την κόρη του γιατί στο πρώτο του παιδί δούλευε συνέχεια, όπως και στο δεύτερο. Θα έχει την ευκαιρία να την φροντίσει καλύτερα. Ήδη, ένα μήνα σχεδόν μετά τη γέννησή της και την νανουρίζει το βράδυ. Ο ίδιος τονίζει ότι ανυπομονεί να μεγαλώσει λίγο η Βιρτζίνια ώστε να μπορεί να μιλά για τα πάντα γύρω από τη ζωή.

«Οι πιο όμορφες στιγμές για ένα γονιό είναι όταν θα μπορώ να της μιλάω, πριν κοιμηθεί και όταν ξυπνάει. Είναι βασικό στη σχέση γονιού και παιδιού ο διάλογος» τονίζει ο Ιταλός τενόρος. «Αν με ρωτήσετε πως κλείνει η τηλεόραση θα σας πω πως δεν ξέρω γιατί τα βράδια μαζευόμαστε όλοι μαζί και μιλάμε επί ώρες» εξηγεί, θέλοντας έτσι να μειώσει τη σπουδαιότητα της τεχνολογίας και της τηλεόρασης και να προβάλει περισσότερο το ρόλο της οικογένειας και τον παραδοσιακό τρόπο ζωής.

Την οικογένεια πάνω απ’όλα βάζει και η Βερόνικα που λατρεύει τους γιους του Αντρέα σαν δικούς της. Η γνωριμία τους μετράει 10 χρόνια και η μεταξύ τους σχέση είναι αληθινή και τρυφερή όπως τον πρώτο καιρό. Εξίσου καλή είναι και η σχέση του Αντρέα με την πρώτη του σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών του τον 17χρονο Άμος και τον 14χρονο Ματέο.

«Είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μας, βιώνουμε το θαύμα της ζωής» λέει ο Αντρέα Μποτσέλι και πριν καλά καλά τελειώσει τη φράση του παρατηρεί ότι η μικρούλα έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της μάνας της, παίρνει μια κιθάρα και της σιγοτραγουδάει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top