Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

Σκοτ Ντίσικ

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic. Μάλιστα, ο πρώην σύζυγος της Κόρτνει Καρντάσιαν αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια δημοσιοποιώντας το πρόβλημά του.

Ο Σκοτ Ντίσικ με την πρώην σύζυγό του Κόρτνεϊ Κοξ

Ο Σκοτ Ντίσικ με την πρώην σύζυγό του Κόρτνεϊ Κοξ /Φωτογραφία AP Images/Scott Roth

Ο 40χρονος ριάλιτι σταρ που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την Καρντάσιαν, προκάλεσε ανησυχία όταν φωτογραφήθηκε πολύ αδυνατισμένος τον περασμένο μήνα. Οι fans του ανησυχούσαν ότι η εμφάνισή του ήταν αποτέλεσμα μιας αδιευκρίνιστης ασθένειας ή χρήσης ναρκωτικών, αλλά πηγές δήλωσαν στη DailyMail.com ότι χρησιμοποιούσε Ozempic σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από το περιττό βάρος.

Τώρα, ο Ντίσικ φέρεται να έχει απευθυνθεί σε διατροφολόγο για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την αυξομείωση του βάρους του μετά τη δημόσια κατακραυγή που προκάλεσε η νέα του εμφάνιση.

«Ο Σκοτ αναγνώρισε ότι έπρεπε να σταματήσει να παίρνει Ozempic αφού είδε τις φωτογραφίες του και τη δημόσια κατακραυγή για την απώλεια βάρους του», δήλωσε στη DailyMail.com πηγή, προσθέτοντας: «Νόμιζε ότι φαινόταν καλά επειδή ήταν πάλι πιο αδύνατος, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν ήταν υγιές. Συνεργάζεται τώρα με έναν διατροφολόγο για να επανέλθει στο σωστό δρόμο και να μην παχύνει στα κιλά που ήταν πριν».

Επιπλέον, η πηγή σημείωσε: «Ο Σκοτ ήταν απίστευτα ελκυστικός και γυμνασμένος σε όλη του τη ζωή και δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές του αποδεχόμενος ότι η ηλικία τον προλαβαίνει».

Το Ozempic έχει γίνει δημοφιλές από πλήθος διασημοτήτων, όπως η Σάρον Όσμπορν και η Όπρα Γουίνφρεί, οι οποίες το έχουν χρησιμοποιήσει για την απώλεια βάρους. Το συγκεκριμένο φάρμακο αποτελεί μια θεραπεία για τον διαβήτη, που όμως έγινε δημοφιλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για απώλεια βάρους, προκαλώντας ντόμινο προβλημάτων στον χώρο της υγείας.

Φήμες θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν να αδυνάτισε με Ozempic για να χωρέσει στο φόρεμα της Μέριλιν!

Φήμες θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν να αδυνάτισε με Ozempic για να χωρέσει στο φόρεμα της Μέριλιν! /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Ozempic: Το έκαναν... μόδα οι Καρντάσιαν!

Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε το συγκεκριμένο θέμα στο προσκήνιο, ήταν όταν η Kim Kardashian βρέθηκε στο περσινό Met Gala, τουλάχιστον 8 κιλά μείον, προκειμένου να χωρέσει στο φόρεμα της Marilyn Monroe. Ακολούθησαν και οι αδερφές Khloé Kardashian και Kylie Jenner εμφανώς αδυνατισμένες, με τις φήμες για τη λήψη του Ozempic να οργιάζουν.

Στο... following του φαρμάκου έχουν προστεθεί και διασημότητες όπως ο ηθοποιός Τζον Γκούντμαν, ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς, η 71χρονη σύζυγος του Όζι Όσμπορν, Σάρον κι η τραγουδίστρια/ηθοποιός Τζέσικα Σίμπσον.

Τι είναι το Ozempic

Το Ozempic χορηγείται για τη θεραπεία του σακχαρώδους διαβήτη τύπου ΙΙ. Δεν χρησιμοποιείται σε ασθενείς διαβήτη τύπου Ι. Χρησιμοποιείται παράλληλα με διατροφή και σωματική άσκηση σε περιστατικά με διαβήτη τύπου ΙΙ που δεν είναι ελεγχόμενα ικανοποιητικά.

Μπορεί να χορηγηθεί σε ασθενείς που δεν μπορούν να λάβουν μετφορμίνη ή ως συμπληρωματική αγωγή σε άλλα φάρμακα για τον διαβήτη.

Περιέχει την δραστική ουσία σεμαγλουτίδη και στοχεύει στη ρύθμιση του επιπέδου του σακχάρου στο αίμα.

Πρόκειται για ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που εγκρίθηκε από τον Π.Ο.Υ. το 2017.

Αυτό το φάρμακο ανήκει στην κατηγορία των αγωνιστών της γλυκαγόνης όπως το πεπτίδιο 1 (υποδοχέας GLP-1).

Ταυτόχρονα με τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, το Ozempic έχει παρατηρηθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού σε πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ και καρδιαγγειακά νοσήματα.\

Την άνοιξη του 2023 παρατηρήθηκε και στην Ελλάδα έλλειψη του συγκεκριμένου φαρμάκου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top