Συγκλονίζουν οι περιγραφές της Ιρανής Αμπάντι Μπίτα του GNTM

Το μοντέλο μίλησε αποκλειστικά στο Star και στον Σπύρο Λάμπρου

Η Αμπάντι Μπίτα, Ιρανή που ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 22 χρόνια μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star και στον Σπύρο Λάμπρου για τις πληροφορίες που έχει από δικούς της ανθρώπους στο Ιράν και για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα.

Όπως είπε το νεαρό κορίτσι που είχαμε δει στο GNTM το 2019, οι δηλωμένοι θάνατοι μέχρι σήμερα στο Ιραν είναι 57 αλλά υπάρχουν σίγουρα και άλλοι τους οποίους κρύβουν.

Διαδήλωση για τη Μαχσά Αμινί: Γυναίκες έκοψαν τα μαλλιά τους στο Σύνταγμα

«Απαγάγουν διαδηλωτές, τους πηγαίνουν σε μέρη ορεινά και τους βασανίζουν. Κάποιοι δε γυρίζουν ποτέ» ανέφερε.

ΙΡΑΝΗ ΣΤΟ STAR

Στη θέση της άτυχης 22χρονης Μαχσά Αμινί που έχασε τη ζωή της γιατί δεν ήταν ντυμένη όπως θα έπρεπε, σύμφωνα με τους νόμους του ιρανικού – πάντα - κράτους, θα μπορούσε να ήταν κάθε γυναίκα, ακόμα και Ευρωπαία, τόνισε η Μπίτα.

«Οι γυναίκες κόβουν τα μαλλιά τους για να δείξουν ότι δεν είναι τίποτα αυτό. Δεν είναι τίποτα να φανεί το μαλλί, δεν είναι τίποτα να φανεί λίγο δέρμα. Εννοείται θα το έκανα και εγώ! Οι άνθρωποι πεθαίνουν για την ελευθερία τους. Πνίγονται. Δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο αυτό το καθεστώς» είπε κλείνοντας η νεαρή Ιρανή που ζει στην Ελλάδα και παρακολουθεί με κομμένη ανάσα όσα διαδραματίζονται στη γενέτειρά της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top