GNTM 2019: Διαγωνιζόμενη αποχώρησε για… δεύτερη φορά!

Μόλις λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της

Άννα, Κωνσταντίνα και Ελευθερία ήταν οι τρεις παίκτριες που μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης, αφού είχαν το χειρότερο «κλικ» στη δοκιμασία «Girls power», όπου φωτογραφήθηκαν με παλιότερα μοντέλα.

Παρότι ήταν μία από τις τρεις παίκτριες που την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στο παιχνίδι, η Ελευθερία είχε και πάλι τη χειρότερη φωτογραφία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για δεύτερη φορά!

Το μοντέλο που συζητήθηκε από την πρώτη audition κερδίζοντας το golden pass, φωτογραφήθηκε με την Ελένη Ασημάκη, που δεν μπήκε στο παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. «Σου έκλεψε την παράσταση η Ελένη» σχολίασαν σχεδόν με μια φωνή οι κριτές για τη φωτογραφία της. 

GNTM: Και η καλύτερη φωτογραφία πάει στην....

GNTM 2019: Η απορία του Άγγελου Μπράτη που προκαλεί γέλιο!

«Οι φωτογραφίες σου ήταν πολύ αδύναμες» είπε στο wannabe μοντέλο η Βίκυ Καγιά, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να της λέει ότι η ίδια είναι που κρατάει τον εαυτό της πίσω!

Η Άννα Μαρία σχολίασε ότι η φίλη της θα της λείψει πάρα πολύ, με την Ελευθερία να λέει με δάκρυα στα μάτια ότι κρατάει τις πολύ καλές φιλίες που έκανε μέσα στο παιχνίδι.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top