Αποφυλάκιση εθνοφύλακα: Η πρώτη αντίδραση της Γαλλίδας που τον κατηγορούσε

Τι λέει στο Star η μητέρα του

Αποφυλακίστηκε το μεσημέρι ο πρώην εθνοφύλακας στη Λαμία που κατηγορήθηκε για την αρπαγή και το βιασμό δύο  Ελληνίδων  και μίας Γαλλίδας. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο μόνο για τους βιασμούς των δύο γυναικών.

Λαμία: Τις είχε μετατρέψει σε σκλάβες του – «Με βίασε με την απειλή όπλου»

Η 40χρονη Γαλλίδα όταν έμαθε για την αποφυλάκιση του άνδρα, στα χέρια του οποίου έζησε έναν εφιάλτη, έμεινε έκπληκτη. 

«Θεέ μου! Δεν μπορούσα να έρθω γιατί στη Γαλλία δε μου έδωσαν χαρτιά για την υπόθεση και δεν είχα τίποτα για να έρθω. Δε θέλω να κάνω κανένα σχόλιο», ήταν η πρώτη της αντίδραση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στην Τασούλα Παπανικολάου.

Η μητέρα του κατηγορούμενου από την άλλη ισχυρίστηκε πως η Γαλλίδα έλεγε ψέματα από την πρώτη στιγμή.

«Εγώ το παιδί μου το ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν αθώο Το έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι η Γαλλίδα δεν ήταν αιχμάλωτη. Έχουμε μπροστά μας το Εφετείο ο αγώνας συνεχίζεται αλλά τώρα πια με εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πίστη στο Θεό. Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα έχω και πάλι το παιδί μαζί μου. Θα έχω το παιδί κοντά μου τι άλλο θέλω; Τι άλλο θέλω; Συγχωρείστε με ….είμαι πολύ συγκινημένη», είπε.

Μετά από 12 ώρες  το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 35χρονο για τους βιασμούς των δύο Ελληνίδων και του επέβαλε ποινή οκτώ ετών.

Τον αθώωσε για τις αρπαγές και τον βιασμό της Γαλλίδας 40 ετών,  η οποία με ένα email ενημέρωνε ότι δε θα είναι παρούσα στη δίκη παρά το γεγονός ότι ήταν εκείνη που τον είχε καταγγείλει πρώτη. 

«Είμασταν οι δούλες του και ήταν ο αφέντης. Μας έδενε και μας βίαζε», περιέγραψαν τα θύματα. 

Τι ισχυρίστηκε ο 35χρονος 

Ο 35χρονος πάλι είπε στο δικαστήριο ότι είχε ιδιαίτερες ερωτικές επιθυμίες.

«Θεωρώ ότι είναι άδικο αυτό που συμβαίνει. Στις  κοπέλες είχα εξηγήσει από την αρχή ότι έχω ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις. Με τη μία κοπέλα μάλιστα μαζί ανακαλύψαμε  κάποια πράγματα γιατί ήταν η πρώτη μου κοπέλα. Η απορία μου είναι αφού ήταν κοπέλες μου για ποιο λόγο να χρειάζεται να τις βιάζω;», υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου.

Η απόφαση είχε ανασταλτικό χαρακτήρα και ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ένας από αυτούς είναι να μην πλησιάζει τις δυο γυναίκες που τον κατηγορούν για βιασμό.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top