Ζέτα Μακρυπούλια-Ρούλα Ρέβη: Δείτε φώτο από το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν τους

Το συγκινητικό μήνυμα της φωτογράφου για τον Άγιο Βασίλη

To ρεβεγιόν της Μακρυπούλια με την Ρέβη

Αυτοκόλλητες είναι Ζέτα Μακρυπούλια και Ρούλα Ρέβη, οι οποίες δεν θα μπορούσαν να μην αλλάξουν μαζί τον χρόνο.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram της η Ρούλα Ρέβη, Αποστόλης Τότσικας, Ζέτα Μακρυπούλια, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Νίκος Μουτσινάς και Γιώργος Δάσκαλος, έκαναν παρέα Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σε… μεγάλα κέφια.

Μάλιστα δεν παρέλειψαν να βγάλουν και πολλές αναμνηστικές selfies από την βραδιά, με την φωτογράφο να δημοσιεύει ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο Instagram:

«Όταν ήμουνα παιδί το μόνο δώρο της χρονιάς το είχα τα Χριστούγεννα , ζούσα μέρες αγωνίας και αγρύπνιας και παρότι ήμουν ένα δύσπιστο παιδί , πίστευα στα αλήθεια ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης ! Και τώρα το πιστεύω έχει έρθει πολλές φορές στις δύσκολες στιγμές μου έχει έρθει όταν έχω παρακαλέσει όταν έχω συγκεντρωθεί στους στόχους μου όταν πάλι έρχεται η πίστη μου και μου χτυπάει την πλάτη ! Γίνεται είναι μέσα μας η δύναμη μας ! Μέσα μας είναι και ο Άγιος Βασίλης και εγώ πάντα θα τον περιμένω και ξέρω ότι θα έρχεται ξανά και ξανά! Μόνο αγάπη!!!»

 

 

Welcome 2017!!!! We already laugh❤❤️❤️ @zeta_makripoulia_official @apostolis_totsikas_official @mhatzigiannis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις

 

 

 

 

.... οταν ήμουνα παιδί το μονο δώρο της χρονιάς το είχα τα Χριστούγεννα , ζούσα μέρες αγωνίας και αγρύπνιας και παρότι ήμουν ενα δύσπιστο παιδί , πίστευα πίστευα πίστευα στα αληθεια οτι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης ! Και τωρα το πιστεύω εχει ερθει πολλές φορές στις δύσκολες στιγμές μου εχει ερθει οταν εχω παρακαλέσει οταν εχω συγκεντρωθεί στους στόχους μου οταν παλι έρχεται η πίστη μου και μου χτυπάει την πλάτη ! Γίνεται ειναι μεσα μας η δύναμη μας ! Μεσα μας ειναι και ο Άγιος Βασίλης και εγω παντα θα τον περιμένω και ξέρω ότι θα έρχεται ξανά και ξανά! Μονο αγάπη !!!❤

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top