Λαμία: Τις είχε μετατρέψει σε σκλάβες του – «Με βίασε με την απειλή όπλου»

Αποφυλακίζεται ο 34χρονος πρώην εθνοφύλακας - Η απόφαση του δικαστηρίου

Ένοχος για την κατηγορία του βιασμού κατά εξακολούθηση και κατά συρροή, αλλά αθώος για την αρπαγή της 40χρονης Γαλλίδας κρίθηκε ο νεαρός πρώην εθνοφύλακας, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε μετατρέψει γυναίκες σε σκλάβες του σεξ.

Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 12 ώρες το δικαστήριο αναγνώρισε τον πρότερο σύννομο βίο του κατηγορούμενου και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 χρόνων με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σύμφωνα με το lamiareport, το δικαστήριο του επέβαλε επίσης τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αλλά και της παρουσίας του κάθε μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ τον διέταξε να μην πλησιάσει ποτέ ξανά τις δυο κοπέλες που υπήρξαν θύματά του.

Η μητέρα του δεν άντεξε την όλη διαδικασία και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Ο 34χρονος κατηγορούμενος

Όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της δίκης του εθνοφύλακα

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια ενός νεαρού άνδρα περιέγραψαν  σήμερα οι δύο κοπέλες, στο δικαστήριο Λαμίας. Όσες γυναίκες κατέληγαν στο κρεβάτι του, υποστηρίζουν ότι ζούσαν εφιαλτικές στιγμές.

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν τον κατήγγειλε μια Γαλλίδα που κρατούσε όμηρο. Η 40χρονη κατάφερε να του ξεφύγει πριν από περίπου ένα χρόνο, μαρτυρώντας στις Αρχές όλα όσα είχε βιώσει.

Όταν συνελήφθη ο 34χρονος παρουσιάστηκαν δύο ακόμα γυναίκες που τον κατηγόρησαν. Σήμερα περιέγραψαν στο δικαστήριο την κόλαση που ζούσαν στα χέρια του.

Κυκλάδες: «Με άγγιζε και με δάγκωσε» είπε η μαθήτρια για τον δάσκαλό της

Η Γαλλίδα που φέρεται να κρατούσε όμηρο και τον κατήγγειλε πριν από ένα χρόνο

Έτρεμε ολόκληρη η 25χρονη: «Με βίασε με την απειλή όπλου»

Η πρώτη μάρτυρας ξεκίνησε να περιγράφει όλα όσα έζησε, τρέμοντας ολόκληρη.

"Δεν είχαμε ποτέ φυσιολογική ερωτική επαφή. Ήμουν δεμένη σε χέρια και πόδια, φιμωμένη με μαντήλια και ταινίες. Σκέφτηκε ακόμη και να μου ράψει τα χείλια η βάλει περισσότερη κόλα στην ταινία που είχε βάλει στο πρόσωπο μου γιατί ξεκολλούσε" ανέφερε στο δικαστήριο.

Μάλιστα αναφέρθηκε και σε μία άλλη φορά που την είχε δεμένη και της κόλλησε ένα πιστόλι στο κεφάλι ρωτώντας την: «Πώς αισθάνεσαι που θα πεθάνεις;». Aμέσως μετά ισχυρίζεται πως τη βίασε. Τόνισε μάλιστα πως ο 34χρονος το απολάμβανε όταν εκείνη ήταν δεμένη, ενώ απάντησε θετικά όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου αν ήθελε τη γυναίκα σκλάβα.

Ο φερόμενος ως δράστης 

«Με ήθελε δούλα του»

Αμέσως μετά σηκώθηκε η δεύτερη μάρτυρας κατηγορίας. Φοβισμένη πλησίασε την έδρα και κατέθεσε πως «ήθελε να γίνω δούλα του. Θα αποδεσμευόμουν μόνο όταν το αποφάσιζε ο αφέντης. Έζησα τη βιαιότητα μαζί του».

Η Γαλλίδα που τον κατήγγειλε δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε στις αρχές ότι είχε πάντα τη συναίνεση των συντρόφων του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top