Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης: Πότε το «σ’ αγαπώ» είναι αληθινό

Στόχος της ημέρας είναι να παραμερίσουμε όλα τα αρνητικά συναισθήματα

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης είναι η σημερινή, 14 Δεκεμβρίου.

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης: Τι είναι

Στόχος της συγκεκριμένης ημέρας είναι να παραμερίσουμε όλα τα αρνητικά συναισθήματα, σκέψεις και λόγια που ειπώθηκαν. Να σκεφτόμαστε μόνο θετικά και τους λόγους που αγαπούμε τους ανθρώπους μας.

Πώς να καταλάβεις ότι το «σ’ αγαπώ» του είναι και αληθινό

Με αφορμή αυτή την ημέρα σου παραθέτουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να καταλάβεις ότι το «σ’ αγαπώ» του είναι και αληθινό.

Ενδιαφέρεται για το κοινό σας μέλλον

Όταν σου δίνει να καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται για το κοινό σας μέλλον, κάνοντας σχέδια και δείχνοντας ότι νοιάζεται για τη δική σου γνώμη πάνω σε αυτά, τότε μάλλον ο σύντροφός σου εννοεί πραγματικά ότι σ’ αγαπά.

Το να συναντηθείτε είναι πάντα προτεραιότητα για εκείνον

Όσο κουρασμένος κι αν είναι, όσο βαρύ και αν είναι το πρόγραμμά του, εκείνος είναι πάντα εκεί για σένα και επιδιώκει το να περάσετε χρόνο μαζί.

Είναι και ο ίδιος θλιμμένος όταν εσύ περνάς δύσκολα

Η ενσυναίσθησή του όταν περνάς δύσκολα και σε ζορίζει μια κατάσταση τον οδηγεί στο να είναι κι αυτός στενοχωρημένος. Ισχυρή ένδειξη του πόσα σημαίνεις για εκείνον.

Ανησυχεί για την ασφάλειά σου

Είναι εκείνος που θα βεβαιωθεί ότι έφτασες σπίτι σου ασφαλής περιμένοντας να κλείσει η πόρτα πίσω σου ή να του στείλεις ένα μήνυμα. Θα σου φέρει άμεσα ζεστή σούπα αν μάθει ότι έχεις αρρωστήσει. Οτιδήποτε μπορεί να κάνει για να σε προστατέψει. Γιατί πραγματικά σ’ αγαπά.

Συγχωρεί τα λάθη σου

Όλοι κάνουμε λάθη και πολλές φορές πληγώνουμε όσους μας αγαπούν. Κι εκείνος σε συγχωρεί γι’ αυτά γιατί είσαι πολύτιμη για τη ζωή του.

Σε υποστηρίζει στους στόχους και τα όνειρά σου

Όταν αγαπάς κάποιον είσαι δίπλα του ώστε αυτός να εκπληρώσει τους στόχους και τα όνειρά του. Κι εκείνος κάνει ακριβώς αυτό.

Κάνει χώρο για σένα στη ζωή του

Θα σε συστήσει στους δικούς του ανθρώπους, θα σε βλέπει συχνά όσο πολυάσχολος κι αν είναι και θα επιδιώξει όσες περισσότερες εμπειρίες μαζί σου. Γιατί αυτό που λέει το εννοεί.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top