4+1 ταινίες για να δείτε μόνοι ή με παρέα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ταινίες της μεγάλης οθόνης που αξίζει να δείτε του Αγίου Βαλεντίνου

Έρωτας… αγάπη! Τα πιο ωραία συναισθήματα στον κόσμο που σήμερα είθισται να γιορτάζονται λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες ημέρες, λόγω του Αγίου Βαλεντίνου.

Η αληθινή ιστορία πίσω από τον Άγιο Βαλεντίνο

Λόγω ημέρας λοιπόν, συγκεντρώσαμε εκείνες της ρομαντικές ταινίες που είδαμε στη μεγάλη οθόνη και μας έκαναν να χαλάσουμε πολλά χαρτομάντιλα και να αναρωτιόμαστε αν ποτέ θα ερωτευτούμε και εμείς με τόσο πάθος. Πολλές είχαν happy end και κάποιες άλλες όχι. Όλες, όμως, μας έκαναν να καταλάβουμε πως αυτό που μετράει είναι να ακούμε και να ακολουθούμε την καρδιά μας. Listen to your heart που λέει και το γνωστό τραγούδι της Roxette.

Φτιάξε την πιο εύκολη τούρτα καρδιά για την ημέρα των ερωτευμένων

Τιτανικός

Τιτανικός

Ο έρωτας δύο εντελώς διαφορετικών ανθρώπων και το δίδαγμα του πραγματικού πάθους. Στο πρώτο και τελευταίο ταξίδι του θρυλικού πλοίου, γεννιέται μία δυνατή σχέση ανάμεσα στον Τζακ, έναν φτωχό ζωγράφο, και την αρραβωνιασμένη Ρόουζ. Μετά την πρόσκρουση στο παγόβουνο, οι δυο εραστές θα βρεθούν στη θάλασσα και τότε ο Τζακ, θυσιάζοντας τη δική του ζωή, θα σώσει την αγαπημένη του, που χρόνια αργότερα θα αφηγηθεί την ιστορία τους. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και η Κέιτ Γουίνσλετ ερμηνεύουν το κεντρικό ζευγάρι και μένουν χαραγμένοι ακόμα και σήμερα στις ρομαντικές ψυχές. Και τώρα μη μας πείτε, ότι δε ρίξατε ένα δάκρυ όταν με τρεμάμενη φωνή η Ρόουζ θρηνούσε μέσα στα παγωμένα νερά τον Τζακ που θυσιάστηκε για να σώσει την αγαπημένη του. Βέβαια, πολλοί και κυρίως πολλές, αναρωτήθηκαν γιατί απλά η Κέιτ δεν έκανε λίγο χώρο στη σανίδα για τον Τζακ…!

Love is in the air: Τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

The Notebook

The Notebook

Και πάλι οι διαφορετικές τάξεις των ανθρώπων έπαιξαν τον πρωτεύοντα ρόλο στην εξέλιξη του έργου. Ένας φτωχός επαρχιώτης-πλην γοητευτικός- νεαρός, τον οποίο υποδύεται ο  Ράιαν Γκόσλινγκ ερωτεύεται την πλούσια κοπέλα που περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο εξοχικό της, την Ρέιτσελ ΜακΆνταμς. Ο «Νόα» μαθαίνει τις χαρές της ζωής στην όμορφη «Άλι» και της προσφέρει το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της. Αθώα παιχνίδια και αμέριμνες στιγμές γίνονται πια παρελθόν εξαιτίας της... διαφοράς τους. Η ζωή τους προχωρά, η Άλι παντρεύεται, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο έρωτάς τους θα ξαναζωντανέψει και θα «θριαμβεύσει».

Μια βραδιά στο Notting Hill

Notting Hill

Η διασημότερη σταρ του Χόλιγουντ γνωρίζεται τυχαία μ' έναν Λονδρέζο βιβλιοπώλη, αλλά όταν η φιλία τους αρχίζει να μετατρέπεται σε ρομαντικό φλερτ, ανακύπτουν όλα εκείνα τα προβλήματα που χωρίζουν έναν κοινό θνητό από μια θεά της σόου μπίζ. Όμως,  οι ηττοπάθειες δε χωράνε μέσα στο παιχνίδι του έρωτα.  Άμα δε ρισκάρεις, δεν κερδίζεις και ο Hugh Grant το δίδαξε πολύ σωστά.

P.S I love you

P.S I love you

Η Χόλι χάνει ξαφνικά τον άντρα της Τζέρι, τον έρωτα της ζωής της, λόγω ασθένειας, και μαζί χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Εκείνο που την κρατάει είναι τα γράμματα του Τζέρι που φτάνουν στα χέρια της μυστηριωδώς, εμψυχώνοντάς την να συνεχίσει τη ζωή της. Κάθε γράμμα του τελειώνει με την φράση «P.S. I love you» και κάθε προβολή της ταινίας τελειώνει με εμάς να σκουπίζουμε τα δάκρυά μας. 

La La Land

La La Land

Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμμα Στόουν σε μία υπέροχη ιστορία αγάπης.Ο Σεμπάστιαν είναι ένας πιανίστας, λάτρης της τζαζ και η Μία δουλεύει σε μια καφετέρια, φιλοδοξώντας να γίνει ηθοποιός. Οι δυο τους θα βρεθούν τυχαία, θα συγκρουστούν, θα ζήσουν τον έρωτα, αλλά η μοίρα θα τους χωρίσει! Μετά από πέντε χρόνια, η Μία είναι επιτυχημένη ηθοποιός, παντρεμένη με έναν άλλον άντρα, τον Ντέιβιντ, και έχουν μία κόρη.

Μία νύχτα μπαίνουν τυχαία στο τζαζ μπαρ του Σεμπάστιαν. Εκείνος τη βλέπει στο κοινό και ξεκινά να παίζει το τραγούδι τους. Την ώρα του τραγουδιού, οι δυο τους φαντάζονται πώς θα ήταν η σχέση τους αν είχε εξελιχθεί με ιδανικό τρόπο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top